Актьорският дебют на Норт Уест

Норт Уест официално прави своя актьорски дебют в "PAW Patrol: The Mighty Movie", продължението на касовия хит от 2021 г. "PAW Patrol: The Movie". Към Уест ще се присъедини майка ѝ Ким Кардашиян, която ще се завърне като гласа на Долорес, както и малкият ѝ брат Сейнт, който ще има епизодична роля, потвърдиха от Paramount Pictures. 

През 2021 г. Кардашиян проведе частна прожекция на първия филм PAW Patrol в задния си двор, където разкри, че е направила филма за децата си. "Искам да приветствам всички тук в "Paw Patrol: The Movie", каза тя във видеоклип в Instagram Story. "Толкова съм развълнувана, че мога да покажа на всичките си деца, на всичките им братовчеди, на всичките си приятели и на всички първия си филм! Това е невероятно." Тя добавя: "Направих това за вас, защото знам колко много обичате Paw Patrol." 

Филмът от 2021 г. донесе над 150 милиона долара в световен мащаб. Този брой е още по-впечатляващ, като се има предвид, че беше пуснат на Paramount+ по същото време.

Ето всичко, което знаем за "PAW Patrol: The Mighty Movie":

Актьорски състав на "PAW Patrol: The Mighty Movie"

В допълнение към тримата членове на семейство Кардашян, актьорският състав на филма включва и големи звезди като Тараджи Хенсън, Серена Уилямс, Кристен Бел, Джеймс Марсдън, Маккена Грейс и Лил Рел Хауъри.

Подробности за героя на Норт все още не са разкрити, но тя ще играе едно от триото нови кученца заедно с Алън Ким и TikTok звездата Брис Гонзалес от Enkyboys.

Междувременно Марсай Мартин (Либърти), Рон Пардо (кметът Хъмдингер) и Калъм Шоникър (Роки) се превъплъщават в ролите си от оригиналния филм. Този път обаче Роки, Либърти и техните приятели се впускат в много по-голямо приключение.

Сюжет на "PAW Patrol: The Mighty Movie"

Според официалното резюме на сюжета на филма, метеорна катастрофа в Adventure City води до това, че кученцата получават суперсили. Отначало притежаването на сили е забавление и игра, но когато главният враг на кученцата Хъмдингър избяга от затвора и обединява сили с луд учен, за да открадне силите им и да стане суперзлодей, PAW Patrol ще трябва да го победят, начело с най-малкото кученце, Скай. 

"Докато продължаваме да разширяваме вселената на PAW Patrol за феновете, ние ще следваме кученцата в по-мощни мисии и ще изследваме техните предистории, този път със стопляща сърцето история, съсредоточена около нашата героиня Скай", каза продуцентът Дженифър Додж в изявление. "С този динамичен гласов талант ние внасяме едно изцяло ново ниво на вълнение на големия екран."

Дата на излизане на "PAW Patrol: The Mighty Movie"

Премиерата на филма в кината е на 13 октомври 2023 година. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay