Клои Кардашян разкрива тайните зад трансформацията си

Клои Кардашян е в очите и устите на обществеността от много дълго време. Винаги, когато промени външния си вид или дебютира нещо ново, това привлича вниманието на хората. Всички тези неща обаче пораждат и слухове. 

Ето какви са тайните на трансформацията ѝ:

Гордее се с резултатите си във фитнеса

Клои винаги е изглеждала невероятно, но сега вече има форма, с която определено може да се гордее. Тъй като хората оставят злобни коментари под нейните снимки, обвинявайки я, че приема лекарства, предназначени за хора с диабет, за да поддържа теглото си под норма, тя реши да отговори и да разкрие истината.

Нейната тайна да изглежда толкова стегната и сияйна

Тя разкрива, че трансформацията ѝ се дължи на упоритата ѝ работа във фитнеса. "Нека не дискредитираме годините ми на тренировка. Ставам 5 дни в седмицата в 6 сутринта, за да тренирам. Моля, спрете с вашите предположения", коментира Кардашиян публикацията си в Instagram.

Според нейния треньор, риалити звездата поддържа много интензивна рутина на тренировки, която включва клякания, лицеви опори, коремни преси, напади, бърпита и планк.

Тя е наясно със слуховете около нея и иска те да спрат

Кардашиян не се срамува да признае, че си е направила операция на носа, както и причината да вземе това решение. В интервю тя разкри как тяхното хитово шоу и критиците я карали да се чувства така, сякаш не е толкова красива, колкото сестрите си. "Тогава станах строга към себе си, защото си казах: "О, така ме възприемат другите хора". Станах несигурна, защото всички останали ми казваха, че не съм достатъчно красива."

Тя също е опитвала ботокс, но "тялото ми реагира ужасно" на него. "Вече повече от десетилетие в снимките всеки един недостатък и несъвършенство е микро-анализиран и осмиван до най-малкия детайл и светът ми ги напомня всеки ден", добави тя, отбелязвайки още как е използвала критиката като мотивация да стане по-здрава. През годините тя е свалила над 60 килограма.

Други неща, в които се кълне

Благодарение на известната си майка, Крис Дженър, Кардашиян оценява силата на добрата рутинна грижа за кожата от ранна възраст. Тя включва овлажняване, хидратация и масла в своя режим за грижа за кожата и никога не забравя да нанася SPF върху ръцете и шията си.

Ще изпробвате ли някой от съветите за красота на Клои Кардашян? Имате ли свои собствени, които бихте искали да споделите? 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay