Аманада Сейфрид и порното с полицай

Актрисата е била на 5-6 годинки, когато за първи път е гледала филмче за възрастни

Аманада Сейфрид и порното с полицай

От тази седмица широката публика вече има възможност да гледа "Съблазнител". Цялата история на ленлата сме ви разказвали тук. Накратко, това е биографичен филм за първата суперзвезда в порнографското кино - Линда Лавлейс. Както вече сме уточнявали, тя става известна с "Дълбокото гърло" - филмче за възрастни, чийто сюжет не се върти около жирафите, а около оралната любов.

Аманда Сейфрид е актрисата, която влиза в ролята на Лавлейс. За целта нежната чаровница с очи на кошута се е превърнала в брюнетка. И доста се е отдалечила от образите на някои значително по-невинни свои героини. Като Козет от "Клетниците", например. 

Както може да се очаква, промотирането на подобна продукция изисква главната героиня да говори и мръсотийски по медиите. От известно време насам, интервюиращите непрекъснато задават на Аманда пикантни въпроси относно собствения й опит с т.нар. "филми за възрастни".

По този случай, 27-годишната актриса разказва, че е била на крехката възраст от 5-6 годинки, когато е гледала порно за първи път.

"Беше  с ченге - един мъж, облечен в полицейска униформа, а някакво момиче се беше покатерило върху него," спомня си г-ца Сейфрид. "Тогава видях пенис за първи път и си спомням, че беше много релефен, направо ужасяващ. Беше ми забавно. Но се чувствах и така, сякаш правя нещо много, много, много грешно."

Откровенията на сладката актриса продължават с признанието, че след "сефтето" й в сферата на порното са минали много години, преди да гледа филмче, в което нъжът еякулира. Вече е била в гимназията.

Относно култовия "Дълбокото гърло", Аманда твърди, че дори не го е изгледала целия в търсене на вдъхновение за ролята. "Едни и същи простотии в продължение на час и половина," - така определя мръснишката лента, която е разбунила духовете на времето си.

Е, остава да изчакаме "Съблазнител" да стигне и до нашите екрани. Тогава ще можем да преценим дали Аманда Сейфрид се е справила подобаващо с образа на легендарната и противоречива "Линда с дълбокото гърло".

Аманада Сейфрид и порното с полицай
Ако искате да продължаваме да ви съобщаваме най-горещите новини от света на киното и светските среди, можете да се присъедините към Jenite.bg във фейсбук

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



8
Не е посочен 12.08.2013|16:31
Била е любопитна още от малка
7
Не е посочен 12.08.2013|11:41
Този филм нямам намерение да го гледам! Но мъжете сигурна ще са много заинтересовани!
6
Не е посочен 12.08.2013|11:08
милата , да не се е уплашила като е видяла пениса :)))))
5
Не е посочен 12.08.2013|10:55
Много е сексапилна нищо чудно, че е била първата порно актриса, определено има данни за такава професия.
4
Не е посочен 12.08.2013|10:46
Интересна история е споделила!
3
Не е посочен 12.08.2013|10:36
аз си помислих че се е снимала в филмче за възрастни.голяма работа че на 5 години е гледала порно за първи път
2
Не е посочен 12.08.2013|10:16
Аз много я харесвам, много ми е сладка!
1
Не е посочен 12.08.2013|10:10
от малка се е запознавала с нещата които се правят в леглото
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay