Брус Уилис ще става дядо

Семейство Уилис има сериозен повод за радост, тъй като Румър обяви, че скоро ще става майка. Това означава, че Брус Уилис и Деми Мур ще станат баба и дядо за първи път. 

Забавната реакция на Деми показва колко е развълнувана, че навлиза в тази нова ера от живота си. 

Румър Уилис направи най-очарователното съобщение за бременността

34-годишната дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур обяви, че е бременна от приятеля си Дерек Ричард Томас. Тя сподели тази щастлива новина с няколко снимки в общ пост в Instagram с Дерек. Сладката черно-бяла серия включва снимки на бъдещия татко, който целува и прегръща бременното коремче на Румър.

Те са много сплотено семейство

Освен на Румър, Брус и Деми също са родители на 2 по-малки дъщери Скаут, 31 и Талула, 28. Нито една от тях обаче все още няма деца. Това е първото им внуче, което прави тази новина още по-вълнуваща.

И въпреки че са разделени от 1998 г., бившата холивудска двойка все още е в много добри отношения. Деми дори наскоро сподели сладка снимка на смесеното семейство, което се събра за празничния сезон. Снимката включва нея, Брус, техните 3 дъщери и новата съпруга на Брус и техните 2 дъщери. Деми написа: "Ние сме СЕМЕЙСТВО!! Потопете се в празничното настроение!"

Точно както да станеш майка за първи път е несравнимо чувство, да станеш баба е също толкова вълнуващо. А 60-годишната Деми сподели щастието си, като публикува снимки на дъщеря си в своя Instagram. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay