Второто бебе на принцеса Юджини се роди!

Най-малкият член на кралското семейство пристигна. Принцеса Юджини обяви раждането на второто си дете, момче, в Instagram на 5 юни. Под двете снимки на новото бебе на принцесата и нейния съпруг Джак Бруксбанк, 33-годишната Юджини написа: "Джак и аз искахме да споделим новината, че нашето малко момче се появи, Ърнест Джордж Рони Бруксбанк на 30 май 2023 г. в 8,49ч. с тегло 3.200 кг. Той е кръстен на своя пра-пра-пра дядо Джордж, неговия дядо Джордж и моя дядо Роналд."

Юджини добавя, че нейният първи син, Август Филип Хоук Бруксбанк, на 2 години, "вече обича да бъде голям брат". Август — или Оги, както го нарича Юджини — се усмихва до малкото си братче на втората снимка, споделена от майката Юджини.

33-годишната Юджини е дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън. Нейният пра-пра-пра дядо Джордж е крал Джордж VI. Роналд Фъргюсън пък беше бащата на Сара. Джордж Брукшенк е бащата на Джак.

Юджини обяви бременността си още през януари. По това време тя написа в Instagram: "Толкова сме развълнувани да споделим, че това лято ще има ново попълнение в нашето семейство."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay