Д-р Войнова от "Откраднат живот" се омъжи

Д-р Войнова от "Откраднат живот" се омъжи

Внучката на големия Тодор Колев - Теодора Кулева, която гледахме в ролята на д-р Албена Войнова в "Откраднат живот", се омъжи за британеца Джоузеф Гууд.

Това стана ясно от публикация на щастливия младоженец в социалната мрежа Фейсбук. На 24 януари той е отбелязал, че с Теодора вече са семейство. За профилите си в социалните мрежи Теодора вече е използвала новата си фамилия.

Кулева стана особено популярно лице за българските зрители, след като се превъплъти в ролята на д-р Албена Войнова в хитовия сериал "Откраднат живот". В интервю преди време младата актриса сподели, че не иска да я смятат за връзкарка и затова, когато влиза в НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов, не му казва, че е внучка на Тодор Колев.

Освен актьорската кариера, Теодора има и много добри гласови данни и жанрово разнообразие в репертоара си. Подобно на дядо си и тя е любителка на джазовите вокали.

Хубавата си фигура пък Теодора дължи на различните спортове, с които се е занимавала, като художествена гимнастика, езда, сценична акробатика, тенис на корт.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay