Даниел Радклиф стана баща

Даниел Радклиф и Ерин Дарк посрещнаха първото си дете на бял свят! Двойката беше снимана, разхождайки се из Ню Йорк на 24 април, бутайки бебешка количка, а представители на Радклиф по-късно потвърдиха щастливата новина. 

За първи път беше разкрито, че дългогодишната двойка очаква дете през март, когато двамата бяха забелязани в Ню Йорк и коремчето на Дарк беше очевидно, въпреки че не беше в кой месец е и кога се очаква да се роди детето.

Даниел Радклиф и Ерин Дарк се срещнали за първи път през 2012 г. на снимачната площадка на "Kill Your Darlings", който беше пуснат година по-късно. Те направиха своя дебют на червения килим две години по-късно на наградите "Тони" през 2014 г.

Съвсем наскоро Дарк се появи в сериала на Радклиф "Miracle Workers" в сезон три, който беше излъчен през 2021 г.

Двойката беше склонна да запази връзката си в тайна, въпреки че Дарк беше до Радклиф на Международния филмов фестивал в Торонто през септември 2022 г., за да популяризира филма си "Странно: Историята на Ал Янкович. Радклиф каза през октомври 2022 г., че Дарк всъщност е този, който го е въвел в музиката на Weird Al като начало. "Ранната част от нашата връзка беше, че бях обучаван в Ал от нея и цялото ѝ семейство", каза той тогава.

Радклиф също говори за бъдещето, което иска за децата си - и то не включва слава. "Искам децата ми, ако и когато се появят.. Бих искал да бъдат около снимачните площадки", каза той пред Newsweek през октомври. "Мечтата им би била да дойдат на снимачна площадка и да си кажат "Боже, знаеш ли, бих искал да бъда в арт отдела. Бих искал да бъда част в екипа." Той каза, че очевидно детската актьорска игра се е оказала полезна за него, но добави: "Но все пак, не бих искал слава за детето си."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay