Деми Ловато разкрива, че е била изнасилена на 15 години

В документалния си филм „Да танцуваш с дявола“ Деми говори за сексуално насилие

Деми Ловато разкрива, че е била изнасилена на 15 години

Деми Ловато излезе публично с две разстройващи истории от миналото си в новия си документален филм в YouTube, "Деми Ловато: Да танцуваш с дявола". В емоционалния сериал Деми казва, че е била подложена на сексуално насилие два пъти: в нощта на предозирането си през 2018 г. от нейния наркодилър и когато е била 15-годишна звезда на Дисни от друг тийнейджър. "Не просто предозирах. Възползваха се от мен", казва тя. "Когато ме намериха, бях гола, синя. Буквално бях оставена да умра, след като той се възползва от мен."

Деми Ловато разкрива, че е била изнасилена на 15 години

"Когато се събудих в болницата, ме попитаха дали сме правили "секс по взаимно съгласие". Нямах много спомени. Спомнях си го върху мен. И казах да. Едва месец след свръхдоза, разбрах, че не съм била в състояние да взема решение и не сме правили секс по взаимно съгласие."

Деми Ловато разкрива, че е била изнасилена на 15 години

Деми заговори и за първия път, когато била изнасилена като тийнейджър, като каза, че първоначално не се е произнесла за по-скорошното нападение, защото се страхувала, че няма да й повярват след случилото се с нея като тийнейджър.

Деми Ловато разкрива, че е била изнасилена на 15 години

"Когато бях тийнейджър, бях в много подобна ситуация. Загубих девствеността си при изнасилване", казва тя. Деми не посочва кой я е нападнал, като казва само, че по това време се сваляли, но тя не била готова да загуби девствеността си.

"Бях част от общността на Дисни, която публично заявяваше, че трябва да се чака до брака. Не съм имала романтичен първи път", казва Ловато. "Това не беше за мен - беше гадно. Тогава трябваше да го виждам през цялото време, така че спрях да ям и се справих по други начини."

Обезпокоително е, че Деми споделя, че е казала на възрастните хора около себе си за изнасилването, но човекът, който я е нападнал, "никога не е имал проблеми заради това".

Деми Ловато разкрива, че е била изнасилена на 15 години

След двете нападения Деми казва, че е опитвала да "поеме контрола" върху ситуацията, като поддържа връзка с двамата, въпреки това, което са й направили. "Обадих се на този човек месец по-късно и се опитах да оправя нещата, като "контролирах" ситуацията. Всичко, което направих, беше да се почувствам по-зле", казва тя. 

Сега Деми е открита за случилото се с нея и обясни защо:

"Споделям за случилото се с мен, защото всеки, на когото се случи, трябва да говори, ако може и да се чувства комфортно, правейки това", добави тя. "Жените обикновено са по-репресирани от мъжете, особено на 15 години, и особено като малък детски звезден модел за подражание, който се предполага, че е перфектен" 

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

 

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay