За младоженката София Вергара най-важният елемент от сватбата е... тортата!

Актрисата разкрива любопитни подробности около предстоящото сватбено тържество

За младоженката София Вергара най-важният елемент от сватбата е... тортата!

Само преди няколко дни стана ясно, че София Вергара е най-високоплатената телевизионна актриса за 2015 година. Заедно с нея първото място в престижната класация дели Кейли Куоко-Суитинг, която играе ролята на Пени в сериала "Теория за големия взрив”. Става ясно, че за изминалите 365 дни и двете са заработили по 28.5 милиона долара.

София краси октомврийската корица на списание InStyle, облечена в елегантна тъмносиня рокля. През ноември на колумбийската актриса ѝ предстои да мине под венчило със сексапилния си съпруг - актьорът Джо Манганиело. Двамата са заедно от миналата година, като годежът им стана факт навръх Коледа.

Актрисата разкрива, че церемонията ще се състои на 22 ноември в Америка и по-точно - в разположения във Флорида луксозен италиански курорт The Breakers Palm Beach. А един от най-важните елементи от тържеството за самата София е… десертът. "Десертите са ми любими и затова трапезата със сладкиши ще бъде наистина специална. Ще има голяма сватбена торта и много други десерти”, разкрива бъдещата малдоженка.

На сватбата ще присъстват над триста души, които ще имат възможността да споделят щастливото събитие от живота на влюбената двойка. София признава, че иска на сватбата ѝ всички да се забавляват.

А относно плановете са бебе... ? Съвсем наскоро героинята на Вергара в хитовия сериал, спечелил не една награда "Еми” - "Модерно семейство”, се сдоби с второто си дете. Дали същото ще се случи и за София, която вече има едно дете? Самата тя споделя, че все още не знае кога заедно с Джо ще започнат да мислят за бебе.

Вергара признава, че не е била особено щастлива заради факта, че ще трябва да играе с бебе на ръце. Неотдавна пред телевизионната водеща Кейти Курик, София призна, че работата ѝ в сериала ще се промени. "Снимките с Ед (Ед О’Нийл, който играе ролята на съпруга на София) и Рико (Рико Родригес - неин син в сериала) приключват много бързо, защото сме подготвени.” Но с дете на ръце е малко по-различно...

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay