Защо Дейвид Бекъм целува 11-годишната си дъщеря по устните?

Целуването на детето ви по устните може потенциално да размие разбирането му за личните граници. Въпреки потенциалните рискове, знаменитости като Дейвид Бекъм продължават да споделят свои снимки, на които целуват децата си по устните. Въпреки че получават критики за тази практика, много родители я виждат като безвреден начин за изразяване на обич.

Това е неговият начин да изрази обичта си

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед се сблъска с критики от някои фенове, след като сподели снимка, на която целува дъщеря си по устните. Той обаче е твърдо убеден, че този жест е невинен начин за изразяване на любов към детето.

"Много съм привързан към децата. Така бях възпитан аз, така сме и с нашите деца", казва той. "Искаме да покажем на децата си любов и знаете ли, ние сме много привързани към тях", добави той. 

Той обсипва всичките си деца с любов

Бекъм често публикува селфита в профила си в Instagram, показвайки нежни целувки по устните с 11-годишната си дъщеря Харпър. Той споменава, че прави това с почти всичките си деца.

"Бях критикуван, че целувам дъщеря си по устните. Целувам всичките си деца по устните. Бруклин, може би не. Бруклин е на 18, би било малко странно", сподели той преди. 

Той винаги поставя децата си на първо място

Бекъм стана баща на 23-годишна възраст. Въпреки успешната си кариера и натоварения график, той постоянно дава приоритет на семейството си и винаги отделя време за тях.

"Мисля, че с децата узряваш по-бързо. Имате по-важни неща в живота, за които да се тревожите, отколкото ежедневните ви грижи и животът се върти изцяло около децата. 

Той подкрепя децата си в преследването на мечтите им

Според Бекъм нито едно от четирите му деца не е изразило желание да продължи кариера по неговите стъпки и той напълно подкрепя техния избор. "Нито едно от децата ми в момента не иска да бъде футболист. Важно е да показвате на децата любов, подкрепа, насърчение. Винаги сме подкрепяли децата си във всичко, което искат да направят", каза той.

Точно като Дейвид Бекъм, много знаменитости често споделят снимки, на които целуват децата си по устните, но психолозите отправят предупреждение за това. Те предупреждават, че целуването на дете по устните може да обърка чувството му за лични граници. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay