Защо не видяхме Риана на тазгодишните награди "Грами"?

Защо не видяхме Риана на тазгодишните награди "Грами"?

Риана е доста важна за света на шоубизнеса. И затова, когато има събитие на червения килим, на което очакваме да присъства, а тя не е, ние оставаме доста озадачени. Наградите "Грами" 2022 г. не са изключение - ето какво знаем за това защо тя не беше там.

Цялата работа около поканите за "Грами" е малко странна. Смятаме го за едно от онези събития, на които присъстват всички известни личности, но обикновено получавате покана само ако сте номиниран, ако сте плюс-едно на номинирания човек или пък сте изпълнител, част от шоу-програмата. Като се има предвид, че Риана не е пускала нова музика от много дълго време, наистина няма причина тя да бъде там. Тя всъщност не е ходила на "Грами" от 2018 г.

Твърде вероятно е бройката на гостите да е била по-скромна, заради COVID-19 и следователно, тъй като самата Риана не е била номинирана, тя не е успяла да отиде. също така тя е бременна, което е друг сложен фактор. Не че бременните жени не могат да присъстват на "Грами", но вероятно е искала да се предпази, тъй като все пак коварният вирус все още не ни е напуснал напълно.

Друга възможност е тя просто да е била прекалено заета - все пак става дума за Риана, която напоследък е доста ангажирана покрай събитията, посветени на новия ѝ бранд.

Дали е присъствала на грандиозната церемояни или не, то Риана определено не бяга от публичното пространство, така че можем да се порадваме от нейни снимки от други мероприятия.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay