Знаменитости, които са излизали както с мъже, така и с жени

Знаменитости, които са излизали както с мъже, така и с жени

Както Уди Алън веднъж е казал, "Бисексуалността незабавно удвоява шансовете ви за среща в събота вечер".

Да бъдеш отворен както към противоположния пол, така и към връзки от един и същи пол не само увеличава шансовете ви да намерите човек, с когото да излизате, но също така ви дава свободата да не се фокусирате върху пола, а върху личността на даден човек.

Ето кои са знаменитостите, които са излизали както с мъже, така и с жени: 

1. Кристен Стюарт

Звездата от "Здрач" Кристен Стюарт имаше дълга връзка с колегата си Робърт Патинсън. Звездата обаче винаги е била отворена към срещи и с хората от същия пол и е излизала и с жени. Сега Кристен е сгодена за сценариста Дилън Майер. 

2. Синтия Никсън

Звездата от Сексът и градът, Синтия Никсън, имаше дългосрочна връзка с учителя Дани Мозес и те имат 2 деца заедно. Синтия не харесвала жени, докато не се влюбила в Кристин Маринони. 

По отношение на промяната в предпочитанията си тя казва: "Наистина не чувствам, че съм се променила. През целия си живот бях с мъже и никога не съм се влюбвала в жена. Но когато го направих, не ми се стори толкова странно. Аз съм просто жена, влюбена в друга жена." Сега двете са щастливо женени.

3. Майли Сайръс

Певицата Майли Сайръс е известна с това, че говори открито за свързани с пола теми. Въпреки че имаше дългосрочна връзка с Лиъм Хемсуърт, за когото беше омъжена, тя не се идентифицира като хетеросексуална. 

Майли казва: "Хората се влюбват в хора, не в пола, не във външния вид, нито в каквото и да било. Това, в което съм влюбена, съществува почти на духовно ниво." След раздялата си с Лиъм, певицата излизаше с блогърката Кейтлин Картър, но се разделиха. 

4. Линдзи Лоън

Актрисата и певица Линдзи Лоън е известна с връзките си с мъже и жени. Известно време тя се среща с жена диджей Саманта Ронсън. Въпреки това Линдзи се идентифицира като хетеросексуална. "Излизала съм с момичета преди и имах връзка с момиче. Но мисля, че трябваше да преживея това и мисля, че търсех нещо различно.", казва Лоън. Сега актрисата е сгодена за Bader Shammas. 

5. Деми Ловато 

Певицата Деми Ловато излизаше с мъже. Звездата дори обяви годежа си с Макс Ерих през 2020 г., но скоро след това отмениха годежа. В действителност обаче Деми признава, че може да има романтично влечение към хора от всякакъв пол. Твърди се, че в някакъв момент певицата излизаше с жена- DJ Lauren Abedini. 

6. Кара Делевин

Емблематичният модел и актриса Кара Делевин е ярък пример, че любовта няма пол. Нейният списък досега включва мъже и жени, включително Хари Стайлс, Джейк Бъг и Ашли Бенсън. Говорейки за предпочитанията си, моделът казва, че избягва етикетите и любовта й е индивидуална. 

7. Рики Мартин

Известният певец Рики Мартин се срещаше с телевизионната водеща Ребека де Алба 14 години. Те дори имали планове да се оженят и да имат деца. Този план обаче не се осъществил. 

По-късно Рики коментира, че го привличат както мъже, така и жени, но когато става дума за романтични връзки, той предпочита да бъде с мъж. Мартин е щастливо омъжен за Джван Йосеф и имат 3 деца. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay