Зоуи Салдана със секси фотосесия след раждането

Първата корица на актрисата след бременността

Зоуи Салдана със секси фотосесия след раждането

Приблизително седем месеца след раждането Зоуи Салдана изглежда зашеметяващо! Доказва го с фотосесията за корицата на юлския брой на InStyle.

Американската актриса се завръща в киносредите след кратко отсъствие около бременността си. През ноември миналата година брюнетката и съпругът ѝ Марко Перего посрещнаха най-важните хора в живота си - близнаците Сай и Боуи. Оттогава насам Зоуи се бе посветила изцяло на майчинските си задължения.

Ролята на родител изглежда е особено любима на чаровната актриса. Тя споделя с феновете си в социалната мрежа Instagram фотографии на очарователните си дечица и техния татко.

Зоуи Салдана със секси фотосесия след раждането

Зоуи Салдана със секси фотосесия след раждането

Както става ясно, Зоуи вече е готова да се завърне под светлините на прожекторите. А началото полага с фотосесията за InStyle, която е и първата корица, на която се появява след раждането. И изглежда дори още по-великолепна.

"Бях забравила колко забавни могат да бъдат снимките”, споделя Салдана пред изданието. Тя очевидно се забавлява със завръщането си към работния ритъм на живот.

На корицата актрисата блести в синьо-бяла рокля и наситено червено червило. Визията ѝ е допълнена с нежни аксесоари и… неприкрита усмивка!

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay