Известни личности, които са били бездомни

Известни личности, които са били бездомни

Когато погледнем как знаменитостите блестят на червения килим, ни се струва, че пътят им към успеха е бил много лесен. Всъщност много актьори и певци са преминали през тежки изпитания, преди да станат известни. Днес ще ви покажем няколко известни личности, които са или бездомни в началото на кариерата си.

Джим Кери

Звездата от "Маската" губи дома си, когато е на 12 г. Тогава баща му е изгонен от работа и семейството заживява в микробус. На 15 Джим напуска училище, за да започне работа. Той става комик, а още през следващата година Кери се сдобива с фенове и предложения да се снима във филми. Първите прослушвания са неуспешни и той се появява в киното за първи път едва на 19 години във филма "Гумено лице".

Даниел Крейг

Изпълнителят на ролята на Джеймс Бонд е роден в Ливърпул и се премества в Лондон на 16-годишна възраст, когато е приет в Националния младежки театър. Крейг няма пари за наем на апартамент и често отсяда у приятели, но понякога му се налага да прекара нощта на улицата.

Дженифър Лопес

Първият филм на Лопес е "Моето малко момиче". Това успява да убеди J.Lo, че иска да бъде актриса. Тя напуска колежа и родителите ѝ отказват да ѝ помогнат. Тогава тя не разполага с пари за апартамент и затова спи на диван в танцово студио, докато си намери работа.

Силвестър Сталоун

В началото на 70-те години Сталоун не може да плаща наема си и собственикът го гони от жилището. В продължение на 3 седмици актьорът спи на автобусна спирка, докато не му предлагат да участва в порно филма "Италиански жребец". Сталоун няма друг избор, освен да се съгласи. За 2 дни заснемане той получава 200 долара и отново успява да наеме жилище.

Крис Прат

В момента Крис снима блокбастъри като "Пазители на галактиката" и "Джурасик свят'. А в младостта си той трябва да работи като сервитьор за малко пари, които са достатъчни само за храна и алкохол. В онези дни Крис е бездомник: той живееше на хавайския остров Мауи в палатка на плажа.

Хали Бери

Хали е първата афро-американка, която се бори за титлата Мис Свят, но тъй като заема 6-о място, така и не получава парична награда. Бери решава да продължи кариера и се пести от Охайо в Ню Йорк. Майката на Хали подкрепя това начинание и отказа да ѝ изпрати пари. Актрисата спестява пари и ги харчи само за храна, живеейки в приют за бездомни.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay