Известни мъже, които се възхищават на своите съпруги

Не е тайна, че животът на знаменитостите е изключително интересен за нас, обикновените хора, а връзките им с техните половинки са още по-любопитни.

Тези красиви жени са късметлийки, че са намерили мъжете на мечтите си- мъже, които знаят как да се отнасят с тях и им се възхищават. Въпреки че някои от тях са силни мъже, които приемаме като алфа мъжкари, те са искрени и чисти, когато изразяват любовта си към жените си и истински се възхищават на жената до себе си.

1. Робърт Дауни Джуниър и Сюзън Левин

Тези прекрасни хора се срещат през 2003 г. на снимачната площадка на филм за свръхестествено, "Готика", но това не било любов от пръв поглед. Левин смятала Дауни за "интересен, но странен" и го приемала повече като нейн учител или по-голям брат. Малко по-късно, Левин решава да последва сърцето си и да даде шанс на Дауни Джуниър, защото и двамата усетили искра помежду си. Актьорът напълно променил старите си навици, заради Левин, защото любовта им била толкова силна и тя го вдъхновила да бъде по-добър, както той казва: "Предполагам, че единственият начин да го обясня е, че станах повече като нея."

2. Мат Деймън и Лусиана Барозу

За Деймън и Барозу, тайната на щастливия брак е ангажираността, спазването на обещанията и поставянето на семейството на първо място. "Имаме правило за 2 седмици. Не съм далеч за повече от 2 седмици. Мисля, че трябва да бъдеш с човека, когото обичаш, колкото е възможно повече. Жена ми е моята сродна душа. Не ми харесва да съм отделен от нея." 

Деймън е толкова влюбен в съпругата си, че намира идеята да остане сам ужасяваща. "Намерих правилния човек и беше като удар от мълния– буквално всичко в живота ми се промени. Животът ми е много по-лесен благодарение на жена ми и брака ми. Всичко има смисъл.”

3. Ник Джонас и Приянка Чопра

Когато тези две влюбени гълъбчета се срещнали за първи път, Джонас паднал на едно коляно. "Оставям питието си, падам на едно коляно – това е пред куп хора – и казвам: "Ти си истинска. Къде беше през целия ми живот?", разказва Ник. Въпреки че не било истинско предложение, те започнали да излизат и според Чопра първата им среща била много "уважителна", защото майка ѝ била в къщата.

Джонас знаел, че иска да се ожени за Чопра само след 3 срещи, и ѝ предлага брак през юли 2018 г. 

4. Кийт Ърбан и Никол Кидман

За Ърбан срещата с Кидман и сключването на брак "не бяха промени в живота, а начало на живота."

Двамата се срещнали на гала G’Day USA през 2005 г. и въпреки че било любов от пръв поглед, никой от тях не смятал, че другият се интересува от него.

"Тя е най-добрият ми приятел. Никога не е имало човек, който да ме познава толкова добре, колкото тя. Бих искал да съм достоен за някой като Ник, но бях далеч от това, когато се срещнахме. Някак си просто открихме, че там има любов, истинска любов", споделя Ърбан.

5. Райън Гослинг и Ева Мендес

Тези двамата се срещнали през 2011 г., когато играят във филма "Мястото отвъд дърветата". Въпреки че пазят връзката си в тайна и стоят далече от светлината на прожекторите, Гослинг споделя нещо за съпругата си Ева. Той обяснява: "Знам, че съм с човека, с когото трябва да бъда." Той също така твърди, че единственото качество, което търси в една жена, е тя да е Ева Мендес. "Няма какво друго да търся."

6. Майкъл Джей Фокс и Трейси Полън

Фокс и Полън се запознали през 1985 г. и били екранна двойка в сериала "Семейни връзки", но започнали да излизат по-късно, през 1988 г., докато работели по филма "Светлините на големия град".

Фокс казва за жена си: "Тя ме търпи. Тя не ме отпуска, което е страхотно. Тя е честна, привързана, мила, умна и е просто там. Тя е красива и аз я обичам, тя е секси и красива. Тя е страхотна майка, страхотна готвачка и страхотна жена. Тя просто е много готина. Тя е най-добрата ми приятелка. И има чувство за хумор!". 

7. Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес 

Джакман и Фърнес се запознават, докато работят заедно по телевизионен сериал, наречен Corelli. Той вярва, че животът се случва, когато камерите са изключени, и това, което има да каже извън екрана, е много очарователно.

"Ти (Дебора-Лий) вярваше в мен, когато аз не вярвах в себе си. Ти ме обичаше със страст и дълбочина, които дори не знаех, че съществуват - и не мисля, че усещах, че заслужавам. Ти ме тласкаше и насърчаваше, когато се страхувах да изляза. Ти ме накара да пея. Ти ме обикна и като всичко, което правя в живота си, споделям това с теб. Обичам те", заявява Джакман.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay