Известните мачовци, които си падат по гимназистки

Те имат зад гърба си една или няколко връзки с непълнолетни момичета

Известните мачовци, които си падат по гимназистки

Има много популярни мъжки лица от света на шоубизнеса, които жените особено харесваме. Някои от тях са щастливо женени от години, други са все още ергени, а трети крият не една история за връзки с непълнолетни момичета.

Знаете ли кои са звездните господа, които в даден период от живота си си падат по ученички? Ако не сте наясно, сега ви предоставяме възможност да разберете. В списъка ни присъстват имената на шестима известни мачовци. Вижте кои са те.

R. Kelly
Зад гърба си R’n’B изпълнителят има брак с певицата Алая, която загива в самолетна катастрофа над Бахамските острови през 2001 година. Двамата се женят, когато тя е само на 16 години и бракът им трае от 1994 до… 1995 година! Тази връзка бе държана в тайна много дълго време, за разлика от други не по-малко скандални похождения на музикалната звезда.

През 2002 година се появи шокиращо видео, в което R. Kelly прави секс с 14-годишно момиче. Въпреки че "жертвата” твърди, че сексуалният акт е бил по взаимно съгласие, срещу Кели все пак са повдигнати обвинения. Година по-късно ново видео на същата "тематика” заплашва репутацията на звездата, но в този случай не са повдигнати никакви съдебни оплаквания.

Въпреки всички дела с обвинения за секс с непълнолетни момичета и детска порнография R. Kelly все пак успява да поддържа брака си с Андреа Лий, за която се жени през 1996 година. За щастие, по това време Андреа е на 22 година и бракът им продължава до 2009 година.

Чад Майкъл Мъри

Известните мачовци, които си падат по гимназистки

Звездата от популярния сериал One Tree Hill се влюбва в 17-годишната Кензи Далтън малко след края на връзката си с актрисата София Буш. По това време Чад е 24-годишен и не се бави с предложението за брак, което Кензи приема по време на последната си година в гимназията. Двамата така и не стигат до сватба, след като 7-годишният им годеж приключва през 2013 година. В момента Мъри е баща на момченце, с което съпругата му Сара Роумър го дари в средата на 2015 година.

Джери Сейнфелд

Известните мачовци, които си падат по гимназистки

През 1993 година 38-годишният тогава актьор се влюбва в 17-годишната гимназистка Сузана Лонстейн. Романсът между двамата продължава четири години, след което Джери среща настоящата си съпруга Джесика, от която днес има три деца.

Коби Брайънт

Известните мачовци, които си падат по гимназистки

Като 21-годишен спортист в NBA Коби се влюбва в 17-годишната ученичка Ванеса Корнехо. Той успява да спечели сърцето ѝ, като я обгръща с внимание и редовно я взима от училище със скъпата си скола. Баскетболитът прави предложение за брак само шест месеца след началото на връзката, която обаче се оказва повече от успешна. Въпреки трудностите, които асрещат по пътя си, влючително една подадена молба за развод, двамата успяват да се справят с пречките и все още са заедно след 14-годишен брак.

Джъстин Гастън
Mоделът има бурен романс от миналото с 15-годишната по това време Майли Сайръс. Двамата се срещат покрай бащата на скандалната днес изпълнителка, когато Джъстин е на 20 години.

Пол Уокър

Известните мачовци, които си падат по гимназистки

След трагичната смърт на актьора от "Бързи и яростни” се появиха още повече слухове за романса между него и непълнолетно момиче. Неговото име е Жасмин Пилчард-Госнел, а когато започва връзката си с Пол, тя е само на 16 години. Предполага се, че в деня на инцидента, двамата са били заедно вече от седем години и дори били сгодени, а Жасмин се е разбирала страхотно с дъщерята на Уокър - Мийдоу, с чиято майка Пол се равежда малко след раждането на момичето.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay