Историята на Дженифър Анистън

Историята на Дженифър Анистън

Повечето жени, които са над 30 и все още нямат деца, непрестанно получават въпроси относно това кога ще станат майки. За хората, които питат, изглежда няма значение това, че тези жени са изградили страхотна кариера или са преминали към различен етап от живота си, където децата не са част от плана. Сега си представете, че сте знаменитост като Дженифър Анистън. Хората продължават да задават едни и същи въпроси и може да стане доста уморително да се налага да се обяснявате постоянно.

След години на коментари за личния ѝ живот, тя открито изрази колко е важно да можеш да избираш как искаш да живееш живота си. Прочетете историята й: 

Ранна кариера

Дженифър Анистън е родена на 11 февруари 1969 г. И майка ѝ, и баща ѝ са актьори, така че актьорството е нещо, с което тя е запозната от ранна възраст. Тя посещава училище за музика, изкуство и сценични изкуства в Ню Йорк, където специализира драма.

В началото не можела да си намери работа дори в реклами. Работила е в магазин за сладолед и като сервитьорка над 2 години. Тя взела пари назаем и похарчила последните си няколко долара, за да си направи снимки, които използвала на прослушване за сериала "Приятели".

Успехът на "Приятели" и емблематичната Рейчъл Грийн

Премиерата на "Приятели" е през 1994 г. и има абсолютен успех през следващите 10 години. Героинята на Дженифър стана любимка на феновете- нейните тоалети и прически задават тенденции за едно десетилетие и се помнят и пресъздават и до днес.

През 2000 г. Анистън се омъжи за Брад Пит. Двойката беше любимка на хората и пресата, които следяха какво правят, къде ходят и особено кога ще имат деца. Но това никога не е било приоритет за тях. Бракът им приключи през 2005 г. и скоро след това Брад Пит официализира връзката си с Анджелина Джоли.

Анистън работи много усилено, за да не остане завинаги Рейчъл Грийн. Когато актьор изиграе толкова ключова роля, понякога завинаги остава разпознаваем като този герой и няма шанс за успешна кариера в други филми. 

Анистън обаче успява да се спаси от това и има още много успехи в кариерата си. Започва с ролята си в The Good Girl (2002) и никога не спира да работи. 

"Приятели" приключи през 2004 г. Същата година излиза филмът Along Came Poli с друга голяма звезда: Бен Стилър. През 2006 г. излезе касовият хит The Break-Up, в който тя си партнира с Винс Вон. Така Рейчъл беше изоставена, а Дженифър даде да се разбере, че кариерата й тепърва започва. През 2012 г. актрисата получи звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Нови предизвикателства в драматични роли

Въпреки че е страхотна комедийна актриса, Дженифър също не искаше да бъде разпознавана само като такава. През 2005 г. тя участва в Derailed, а през 2008 г. дойде успехът на Marley & Me. Тя също така участва в He’s Just Not That Into You през 2009 г. и Just Go With It (2011). През 2014 г. Дженифър изненада всички с "Кейк". 

Дженифър се омъжи за Джъстин Теру през 2015 г. Въпреки успеха си в работата, тя беше на кориците на списания за личния си живот. В интервю тя каза: "Никой не смята, че това може да е чувствителна тема за партньора ми и мен. Те не знаят през какво преминавам емоционално или медицински. Има натиск върху жените да бъдат майки, а ако не са, значи са ощетени. Може би целта ми на тази планета не е да се размножавам. Може би ми е писано да правя други неща."

Отворено писмо, в което тя каза "стига"

През 2016 г. Дженифър публикува отворено писмо. За първи път тя се обърна към онези, които измислиха слуховете за бременност преди години. Тя обаче не го прие лично и изобщо не е злопаметна. Вместо това тя показа загриженост за другите.

Анистън изпрати силно послание: "Ние сме завършени със или без партньор, със или без деца. Трябва сами да решим кое е красиво, що се отнася до телата ни. Това решение е само наше. Нека го направим за себе си и за младите жени, които гледат на нас като пример за подражание. Не е нужно да сме женени или да сме майки, за да бъдем пълноценни. Ние решаваме какъв е нашият щастлив край.”

Дженифър Анистън днес: талантлива актриса и бизнесдама

През 2021 г. The Hollywood Reporter я интервюира в дома й, за да обсъдят успеха на втория сезон на Сутрешното шоу с Рийз Уидърспун, събирането на актьорския състав на "Приятели" и предстоящото излизане на филма "Мистерия на убийството" с Адам Сандлър.

Дженифър признава, че вече не гледа списания и че "Преди приемах всичко лично, всички слухове за бременността и коментарите от сорта на "о, тя избра кариерата си пред това да има деца." ... "Никой няма представа защо не го правя, какво се случва с мен на лично ниво, на медицинско ниво."

Днес Дженифър се радва на успеха на своята козметична марка, продължава да избира проектите си и получава награди за кариерата си.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay