Историята на любовта на Силвестър Сталоун и неговата съпруга

Историята на любовта на Силвестър Сталоун и неговата съпруга

Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин са женени от 22 години. И въпреки че сега можем да наречем брака им щастлив, любовната им история не винаги е била перфектна. Пътят до мястото, където са сега, бил труден, но връзката им се оказала изключително силна. И можем само да се надяваме, че тази красива двойка ще остане заедно завинаги!

Историята на любовта на Силвестър Сталоун и неговата съпруга

Преди Дженифър

През 1974 г., когато Силвестър Сталоун е на 28 години, той се жени за фотографа Саша Цак. Заедно те имат 2 сина, Сейдж и Серджо. Бракът им продължил 10 години и през 1985 г. двойката се развежда.

Почти година по-късно Сталоун се жени за моделът и актриса Бриджит Нилсен. Двамата се познавали само от няколко месеца и от самото начало Бриджит мислела, че е твърде рано да се женят, но Сталоун я убедил. Бракът им продължил само 2 години.

Историята на любовта на Силвестър Сталоун и неговата съпруга

Как е започнало всичко

През 1988 г. Силвестър Сталоун, 42-годишен и два пъти разведен, среща Дженифър Флавин, която била на 19 години, в ресторант в Бевърли Хилс и те започнали да излизат.

Сталоун прекарал доста време с Дженифър и нейното семейство в дома им в долината Сан Фернандо. Да бъде с Дженифър изглеждало страхотно за Сталоун. "Отново обичам живота", казва той пред "Toronto Star". "Дженифър направи всичко различно."

Връзката им обаче не била перфектна.



Историята на любовта на Силвестър Сталоун и неговата съпруга Флавин често чувала слухове за това, че Сталоун не й е верен. Но тя искала да види най-доброто в него и да му повярва, когато каза, че е невинен. Тя казва: "Знам, че ме обича. Така че това никога не е било проблем. "

Неочаквана раздяла

Историята на любовта на Силвестър Сталоун и неговата съпруга

През 1994 г. обаче Сталоун прекратява връзката си чрез FedEx. Той й изпратил писмо с 6 страници, чрез което я зарязва след повече от 5 години заедно.

Дженифър била опустошена, когато получила това писмо. "Плаках много. Обадих се на всички свои приятели. И почистих апартамента си около 5 пъти. Имах толкова много снимки и неща, от които трябваше да се отърва. ”

Тя също била разочарована, че Сталоун не можел да се раздели с нея лице в лице и вместо това просто й изпратил писмо. "Не можеш да отблъснеш някого с писмо след 6 години. Не исках да го моля да се върне при мен,  просто исках да говоря."

По-късно тя научава от агента си, че Сталоун е имал афера с моделката Джанис Дикинсън, която ражда дъщеря през 1994 г., която Сталоун смята за негова.

По-късно ДНК тест доказва, че Сталоун не е баща на дъщерята на Дженис Дикинсън и връзката приключва. След това той се среща с няколко други модели и дори се сгодил за Енджи Евърхарт, но връзката им не продължила особено дълго.

И те заживели щастливо...

Историята на любовта на Силвестър Сталоун и неговата съпруга

През 1995 г. Дженифър и Силвестър се събрали, а първата им дъщеря София се родила през 1996 г. Двамата се оженили през 1997 г.

В изявление Сталоун казва: "Случиха ми се две страхотни неща през последната година: раждането на нашата красива дъщеря София Роуз и сега бракът ми с Дженифър, която е страхотна майка и знам, че ще бъде прекрасна съпруга".

Дженифър и Силвестър, които в момента живеят в Лос Анджелис, имат 3 дъщери.

"Никога не съм се забавлявал повече. Научих това от жена ми ... Отне ми 19 години, за да разбера, че винаги е права. Разбрах, че жените имат умение, поне Дженифър, за вземане на невероятно ерудирани, мъдри, интелигентни решения. Винаги скачам без да гледам. Тя винаги гледа и никога не скача."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay