Как Дженифър Анистън изглежда зашеметяващо на 54 години?

Докато светът продължава да се чуди как Дженифър Анистън успява да изглежда толкова невероятно на 54 години, актрисата направи смайващо разкритие за своята фитнес рутина. Оказва се, че тайната на безупречната физика на Анистън може да не се крие в часове изтощителни тренировки, а в нещо много по-просто.

Разберете каква е нейната тайна:

Не се натоварва твърде много 

Дори и най-отдаденият фитнес ентусиаст знае, че прекаленото напрягане няма да доведе до нищо добро. Ето защо 54-годишната звезда от "Приятели" има изненадващ трик по отношение на тренировките си: слушане на тялото си.

Сутрешните и вечерните ритуали на Анистън се състоят от медитация, упражнения и много вода, но тя не се притеснява да пропусне тренировката, ако е имала неспокойна нощ или просто не се чувства добре. Подходът на Анистън подчертава значението на добрия сън за здраво тяло.

"Сънят е необикновен. Красиво е", отбелязва тя

Дженифър Анистън, която играе в предстоящия филм "Мистерия на убийството 2" с Адам Сандлър, подчертава важността на добрия сън за цялостното здраве. Според Анистън липсата на сън може да доведе до различни здравословни проблеми, дефицит, който не може да бъде напълно възстановен. Тя също така разсъждава как е приемала съня за даденост, когато е била по-млада и е можела да издържа само с 3 до 5 часа на нощ, но сега осъзнава важността на почивката.

"Не се натоварвам толкова силно [по време на тренировка], защото това ще доведе до нараняване, когато тялото и мозъкът ви не са напълно отпочинали", обяснява Анистън.

Всичко е по-просто, отколкото си мислим

Тайната на Дженифър Анистън за здравословен начин на живот е проста: дава приоритет на почивката и възстановяването. Актрисата започва и завършва деня си с медитация, хидратация и упражнения. Ако не спи добре, Анистън коригира интензивността на тренировката си, за да избегне наранявания и се фокусира върху максималното си възстановяване. Като се вслушва в тялото си и се грижи за себе си, Анистън доказва, че доброто здраве е постижимо с внимателен подход.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay