Какъв ви е проблемът с Крисия?

Какъв ви е проблемът с Крисия?

Пролетната телевизионна програма започна преди броени дни и българинът отново изтъкна своята емблематична черта - да завижд и да обижда. Не ни се искаше да подхождаме негативно, но наблюдаваме изключителна злоба, която се излива върху едно прекрасно и способно младо момиче, което имаше "злощастието” да порасне…

Да, говорим за Крисия, която стана известна като детето с разтърсващ глас от един от форматите на Слави Трифонов. През 2017 г. Крисия ни представи подобаващо, печелейки второ място на детската Евровизия. Докато в един момент младата певица изчезна от полезрението на камерите и прожекторите, днес тя се завърна вече пораснала в един от популярните телевизионни формати. И точно това явно разгневи българския зрител…

"Какви са тези джуки?”, "Това момиче родители няма ли?”, "Как се е нагримирала! Ццц!”, "Вече е готова за…”, "Какво готино, симпатично момиченце беше а сега се е направила на....” и още куп грубости, които не смятаме, че е нужно да повтаряме.

Ще се зачудите какво поражда тези негативни отзиви. Просто Крисия вече не е малко дете - тя се гримира, облича се модерно, позира за селфита. И изглежда, че в това има нещо лошо? Нищо, че имаме къде, къде по-проблемни прояви на публични личности, сега проблемът ни е Крисия. Тя вече не пее добре, станала е кифла, държи се като леко момиче… Тя е следващата Сузанита (да и на такова сравнение попаднахме!) Как не я е срам да ходи толкова гримирана. За каква се е помислила?

Децата порастват и се превръщат в млади мъже и жени. Гласовете им се изменят, вкусовете също. И това, че променят поведението си не означава, че им липсва морал и възпитание. Колко от вас действително са съумели да запазят детското у себе си?

И да не забравяме, че на Крисия ѝ се наложи да порасне много отдавна, още когато беше малкото дете в "Шоуто на Слави”. За да се превърне в професионалиста, който е в момента на нея ѝ се наложи да загърби детството, такова, каквото е било за нас. И според нас няма нищо непристойно в поведението ѝ, просто вече отдавна не е дете. А в това няма нищо лошо!

Пожелаваме на Крисия да е все така красива, способна и просперираща. Нашата страна има нужда точно от такива млади и талантливи изпълнители. Нищо, че все още не можем да ги оценим!

17 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay