Кели няма против да я смятат за глупава

Визията на "усмихнатото момиче с големия бюст" ѝ е помогнала да обиколи целия свят

Сигурно сте забелязали, че красивите звездни дами масово се оплакват от два "сериозни" проблема. Първо, те все са несправедливо дискриминирани в обществото, тъй като според хората разголените сексапилни жени не могат да бъдат и умни. Или талантливи. Освен това, почти всяка известна с хубавата си външност дама споделя, че като ученичка е била "грозновата, с шини и очила" и е търпяла какви ли не подигравки в училище.

Е, поне Кели Брук няма такива терзания. Тя си е популярна като модел на бельо, харесва ѝ да бъде популярна точно с това и за пореден път ще се излегне оскъдно облечена на корицата на FHM. "Бъди прекрасна и мълчи!" - казват хората, но 32-годишната сексбомба все пак си е отворила хубавата устица, за да сподели няколко думи в съпътстващо снимките интервю:

"Ако някой ти каже да бъдеш усмихнатото момиче с големия бюст, отговаряш: "Добре. Ще бъда такава, пък да видим къде ще ме отведе това." И досега ме е отвеждало по целия свят. Мога да се будя усмихната и да заспивам, без да се побърквам от мисълта, че искам да гледат на мен сериозно."

Ами, да - нека му е зле на "усмихнатото момиче с големия бюст"! Тя получава доволно количество парички от дейността си и предпочита да се радва на многобройните етикети по куфарите си, вместо да обръща внимание на злобните етикети, които понякога ѝ лепят. 

В откровенията си към читателите на FHM Кели без срам признава, че хич не ѝ пречи да я наричат "bimbo". Тази английска дума обикновено се използва като обида, за обозначение на жените, които полагат прекомерни усилия да бъдат привлекателни и нямат кой знае какви интелигентни амбиции. Нещо като "кифли", ако вземем назаем едно от любимите определения на българските младежи.

Кифла, ама не е с мармалад, а с пари. И изобщо не я засяга какво мислят онези, които нямат нищо общо с банковата й сметка. Ние обаче се интересуваме от вашето мнение и ще го поискаме - какво мислите за изказването на Кели Брук? Любопитно ни е, тъй като гледните точки могат да бъдат много различни. 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 06.09.2012|14:40
Хехе тя ще вземе да се окаже с повече мозък от другите. По принцип не съм съгласна с жени, които стоят полу-голи с подчертано сексуално излъчване и маниери, и казват - ама никой не ме взима на сериозно, никой не ме слуша, не вярва, че съм интелигентна. Ами, не си! Честно казано ама хич не си. Ако искаш да блеснеш интелектуално, дръж се нормално и хората ще те чуят, ако имаш нещо за казване. Но това са си хора, които търсят внимание и обожание. Ето, момичето хванала се е на хорото - прави нещо, плащат й и си продължава живота, работа като работа. Съвсем друг и някакси по-принципен е въпроса какво всъщност представлява моделът на бельо в нашия свят, защото е явно, че обективизира жената и я принизява до именно това - усмихнатото момиче с големия бюст.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay