Кристина Апългейт на 51- няколко неща, които не знаете за нея

Кристина Апългейт е една от малкото актриси, започнали кариерата си на толкова крехка възраст. Тя получава първата си роля, когато е само на 3 месеца, за реклама на бебешки шишета Playtex.

Ето защо сега, когато тя навърши 51 години, решихме да отделим малко време и да разберем някои интересни факти за нея:

1. Кристина Апългейт никога не си е представяла кариера в комедията

Въпреки че познаваме Апългейт предимно като комедийна актриса, тя всъщност никога не е мислила, че комедията ще бъде нейната сфера. Тя казва, че е била "мрачно дете", докато не получава ролята на Кели Бънди в "Женени с деца". Сериалът ѝ помогнал да разгърне комедийния си талант и ѝ помогнал да стане по-ведра.

2. Тя има 6 татуировки

Всички татуировки на Апългейт имат специално значение за нея. Една от тях е името на майка ѝ, друга е вена, която представлява най-близката ѝ приятелка, а тя също има тайна татуировка, за която не иска да говори. Но всички те имат една основна роля- да я държат здраво стъпила на земята. 

3. Апългейт е преживяла рак на гърдата

През април 2008 г., на 36-годишна възраст, Апългейт е диагностицирана с рак на гърдата. За щастие, лекарите го открили в ранен стадий, тъй като майка ѝ имала рак на гърдата и тя си правела мамографии редовно. Когато разбрала за диагнозата си, тя се обърнала към приятели и семейство, включително Мелиса Етеридж, която също е преживяла това заболяване.

Етеридж ѝ казала "Това е благословия, която се е случила в живота ти. Точно сега трябва да започнеш отначало и точно сега можеш да промениш всичко - начина, по който се справяш с нещата в живота, начина, по който реагираш на нещата. Страхът може да те нарани. Стресът може да ти навреди. Това е моментът, в който имаш възможността да промениш начина, по който се храниш... всичко, което правиш."

Сега, благодарение на своята приятелка, Апългейт гледа на диагнозата като на благословия. След нейната лумпектомия, 6 седмици облъчване и положителен BRCA генен тест, Апългейт решила да се подложи на двойна мастектомия, така че да не се налага отново да минава през операции и да прави прегледи до края на живота си.

4. Тя става майка за първи път след двойната си мастектомия

Благодарение на дъщеря си, тя успява да отвори душата си и направи живота си много по-добър. Всичко в живота ѝ се въртяло около диагнозата рак толкова дълго, че тази промяна на обстановката ѝ помогнала отново да намери радостта в живота.

5. Кристина е един от основателите на групата The Pussycat Dolls

В началото на 90-те хореографът и актьор Робин Антин за първи път концептуализира The Pussycat Dolls като танцова група. Апългейт била един от членовете-основатели и те дебютират във Viper Room на Джони Деп (нощен клуб) на Sunset Strip през 1995 г. 

Oще няколко интригуващи факта за Апългейт:

Тя e една от "Най-красивите хора" на списание People през 2009 г.

Няма бащино име. 

Страхува се от пчели и от летене.

Любимата ѝ група е Led Zeppelin.

Тя работи като рецепционистка във фитнес зала, когато е на 13 години. 

Не яде месо от 14-годишна, но обожава миризмата на скара. 

Не си е оправяла леглото, откакто се е родила дъщеря ѝ.

Родена е на Деня на благодарността.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay