Майли Сайръс най-накрая разкри причината за развода с Лиъм Хемсуърт

Изминаха повече от 4 години, откакто Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт се разделиха, а поп звездата най-сетне разказа за точния момент, в който разбрала, че бракът им е приключил. Майли беше изключително честна в изповедта си, което, да се надяваме, ще сложи край на всякакви по-нататъшни спекулации относно тяхната бурна любов.

Майли и Лиъм имаха бурна любовна история

Двойката се срещна на снимачната площадка на The Last Song през 2009 г., което беше началото на романтичното им пътуване. Съобщава се, че връзката е била доста несигурна- ту се събирали, ту се разделяли, но това е довело до сгодяването им за първи път през 2012 г. До 2013 г. Сайръс и Хемсуърт са отменили годежа си и през следващите 3 години се срещат с други хора.

През 2016 г. Майли и Лиъм отново се събраха. Малко след това актьорът обясни, че първата раздяла е била тежка за тях, но необходима: "По онова време вървяхме в различни посоки и точно това трябваше да се случи." Същата година двойката обяви втория си годеж и изглеждаше, че най-накрая са готови да се обвържат един с друг.

Техният краткотраен, но богат на събития брак

През 2018 г. в живота им се случиха две важни неща: те се ожениха и загубиха дома си в Малибу. Майли разсъждава върху двете събития: "Бих казала, че загубата на къщата ни промени много повече, отколкото женитбата ни промени." Тя допълнително обясни, като каза, че трагедията обединява хората... 

Тогава, през 2019 г., малко след като отпразнуваха 10-годишнината си, Сайръс и Хемсуърт обявиха решението си да се разделят. Тяхното изявление гласеше: "Непрекъснато развиващи се, променящи се като партньори и личности, те са решили, че това е най-доброто, докато и двамата се фокусират върху себе си и кариерата." Последваха години на спекулации за точната причина за раздялата им, но хората можеха само да гадаят. Така беше до сега.

Сайръс най-накрая сподели какво е довело до развода

Наскоро Майли записа поредица в TikTok, озаглавена Used to Be Young като дълбоко гмуркане и размисъл върху кариерата си. В една от частите Сайръс разказа за точния момент, в който осъзнала, че бракът ѝ е приключил. Точният час и място: Гластънбъри, юни 2019 г. Певицата се подготвяла за участие и казва, че "решението било взето".

Сайръс навлезе в подробности, обяснявайки, че загубата на дома им е най-големият катализатор за сближаването им, но в крайна сметка е невярно, тъй като е било и травма. Майли каза: "Това беше друг момент, в който работата, представянето, характерът бяха на първо място. Предполагам, че затова сега е толкова важно за мен това да не е така – човекът да е на първо място."

И това затваря страницата за романтиката на Сайръс и Хемсуърт. Само ако можехме да получим подобно затваряне, когато става въпрос за всички разбити сърца на знаменитости. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay