Майли Сайръс разкрива как се е запознала с гаджето си Макс

Майли излиза с барабаниста Макс Морандо от 2021 г. А певицата наскоро разкри как са се запознали. Въпреки че тяхната история започва по старомодния начин, тя има и неочакван обрат, който я прави още по-вълнуваща.

Двойката им процъфтява далеч от светлините на прожекторите

Сайръс и Морандо за първи път предизвикаха слухове, че излизат, когато бяха видени заедно по време на модно ревю през ноември 2021 г. Тогава 24-годишният барабанист присъства на новогодишното парти на звездата в Маями. Връзката им обаче беше потвърдена едва през април 2022 г., когато бяха забелязани в Западен Холивуд.

Двамата не обичат да са под светлината на прожекторите и рядко се показват заедно. Всъщност следващата им публична изява като двойка беше почти цяла година по-късно, когато Майли издаде последния си албум Endless Summer Vacation през март 2023 г.

Всичко започнало със среща на сляпо

В едно от последните си интервюта, певицата и автор на песни разкри малко повече от любовния си живот и разказа как се е запознала с Макс.

Сайръс отбеляза: "Отидохме на среща на сляпо." След това тя призна: "Е, беше сляпа за мен, но не и за него." Звездата добави: "Мислех си, "Най-лошото, което може да се случи, е да си тръгна.''

Очевидно срещата е минала доста добре, тъй като любовта им процъфтява оттогава.

Всъщност, преди няколко месеца източник, близък до двойката, разкри, "Майли и Макс са много близки и връзката им е много сериозна." Той добавя: "Те са заедно от около година и Майли е наистина щастлива. Всички в семейството ѝ смятат, че си пасват много добре."

Преди Макс, Майли беше омъжена за актьора Лиъм Хемсуърт от 2018 до 2020 г. След развода си, певицата на Wrecking Ball за кратко беше свързана с бившата приятелка на Броуди Дженър Кейтлин Картър и след това излизаше с Коди Симпсън в продължение на 10 месеца, до август 2020 г.

И изглежда, че Сайръс е намерила истинската любов с Морандо и според източник, музикалните таланти на двойката ги сближават един с друг. Източникът отбеляза: "И двамата са артистични и креативни, така че ги свързва това, че са музиканти."

Сайръс, която навърши 30, навлезе в нова ера в живота си и засега нещата изглеждат идеални за нея. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay