Мила Кунис: За бременността, раждането и неустоимия Аштън Кътчър

Разберете какви любопитни подробности разкри чаровната брюнетка в свое интервю

Мила Кунис: За бременността, раждането и неустоимия Аштън Кътчър

Сигурно ще се съгласите, че всички бременни жени изглеждат адски сладки и чаровни! А когато става дума за една от най-сексапилните актриси в Холивуд и нейното наедряло бременно коремче, резултатът е просто разтапящ.

След като вчера се "разходихме” виртуално из гардероба на Мила Кунис, днес ще обърнем внимание и на най-важното събитие, което прекрасната брюнетка очаква съвсем скоро. А именно, да гушне за пръв път своето детенце.

В откровено интервю за юлския брой на Marie Claire, 30-годишната украинка споделя как преминава бременността й, какви са плановете й са предстоящото раждане и най-вече - как реагира Аштън Кътчър на цялото това трепетно очакване. Ето какво разкри Мила за…

Раждането: "Реших да раждам вкъщи. Много хора ще ме сметнат за луда, но това е моето решение. Всъщност, не искам и упойка. Единствените хора, които ще бъдат у дома в този момент, са лекарят ми и Аштън. Той премина през сериозен инструктаж къде точно трябва да стои през цялото време, а именно - зад мен. Е, освен ако не държи да рискува живота си и да погледне какво се случва там долу… Но аз не бих, ако бях на негово място.”

Бременността: "Всичко минава много гладко дотук. Аштън беше много смешен в началото, защото си мислеше, че постоянно ще ми се ядат странни храни и сега хладилникът е пълен с кисело зеле, аншоа и кисели краставички. Освен това, искам да се похваля, че гърдите са ми наедрели изключително много, почти 3 размера. Няма как да не се изфукам! Като се замисля, много ми харесва да съм бременна…”

Мила Кунис: За бременността, раждането и неустоимия Аштън Кътчър

Ако този материал ви е харесал, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

4 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 16.06.2014|09:43
Много ми харесва Мила на тези снимки
2
Не е посочен 13.06.2014|20:31
Това си е нейно решение за раждането, след като така е преценила.
1
Не е посочен 13.06.2014|12:45
Интересна статия .
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay