Огледалце на стената, коя е най-секси на земята?

“Освен че е естествено зашеметяваща, тя има и невероятно чувство за хумор и не се страхува да се присмива сама на себе си,” са доводите за това, Мила Кунис да бъде обявена а най-секси жена в света

Читателите на мъжкото издание FHM и тази година подредиха 100-те най-секси жени в класация. От списанието обобщават: "Гуинет може да е най-красива, но Мила Кунис е най-секси на света.”

Именно актрисата с украински произход оглави оспорваната класация, затвърждавайки позицията си на най-секси жена в света, която ѝ бе отредена и от Esquire през октомври миналата година.

Редакторът Дан Джуд споделя за ибора на Мила Кунис: "Освен че е естествено зашеметяваща, тя има и невероятно чувство за хумор и не се страхува да се присмива сама на себе си.”

Изборът на прелестната Мила за най-секси мадама никак не ни изненада. По-интересен обаче бе фактът, че за най-секси жена на Великобритания според читателите на FHM неочаквано бе провъзгласена Хелън Фланаган.

Огледалце на стената, коя е най-секси на земята?
22-годишната актриса от сапунени сериали пребори конкуренцията в лицето на утвърдени красавици като Кейт Ъптън и Черил Коул, за да се превърне в любимка на британските мъже. Нейна фотосесия за FHM, както и снимки на Мила Кунис от южноафриканското издание на списанието, можете да разгледате в нашата галерия.

Ако тази статия ви е харесала, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!

5 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 02.01.2014|16:40
Мила Кунис е страшна
5
Не е посочен 08.05.2013|13:43
страхотна е и на мен много ми харесва
4
Не е посочен 07.05.2013|14:05
все хубави и секси мадами
3
Не е посочен 07.05.2013|14:05
Ех, Мила, Мила, ти си неустоима!
2
Не е посочен 07.05.2013|10:10
Мила наистина заслужава този приз, тъй като естествена, красива, много умна и неподправена.
1
Не е посочен 07.05.2013|10:01
Кейт Ъптън е по красива от Мила Кунис, но когато си говорим за сексапил, няма как да не започнем именно с името на украинката Мила Кунис.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay