Приянка Чопра за замразяването на яйцеклетки

В епизод от подкаста на Dax Sheperd "Armchair Expert", пуснат на 27 март, актьорисата разказва откровено за майчинството, включително за решението ѝ да замрази яйцеклетки в началото на 30-те си години. Интервюто идва малко повече от година след като Чопра посрещна първото си дете, Малти Мари Чопра Джонас, заедно с Ник Джонас.

Чопра каза, че никога не е било под въпрос дали децата ще бъдат част от нейното бъдеще. "Винаги съм знаела, че искам деца", каза тя на Шепърд. Звездата обаче искала да намери правилния човек, с когото да сподели отговорностите на родителството. "Трябва да знаете, че можете да бъдете с този човек до края на живота си, ако искате да имате дете от него", каза тя, добавяйки, че търсенето на такъв човек е "предизвикващо безпокойство".

Чопра продължи да обяснява колебанията си относно Джонас през 2018 г., цитирайки възрастта му като потенциална пречка в плановете ѝ да създаде семейство. (Чопра в момента е на 40, а Джонас е на 30.) "Това беше една от основните причини, поради които не исках да излизам с Ник", каза тя. "По това време си казах: "Не знам дали той иска деца на 25". А аз винаги съм искала деца. Обичам децата."

Преди да срещне Джонас, Чопра решила да послуша съвета на майка си, която е гинеколог, и да замрази яйцеклетките си, като си даде повече време да оцени живота си и да намери правилния партньор. "Казвам на всички мои по-млади приятели, че биологичният часовник е истински", каза тя. "Става много по-трудно да забременееш след 35 и да износиш бебето, особено при жени, които са работили усърдно през целия си живот."

За тези, които могат да си го позволят (тъй като не е особено евтино), Чопра казва, че изживяването си заслужава. "Това е най-добрият подарък, който ще си направите, защото можете да работите, докато желаете", каза тя. "Вашите яйцеклетки все още ще бъдат на същата възраст, както когато сте ги замразили."

По време на интервюто Чопра също така предаде опита си като имигрант, идващ от Индия в Съединените щати, и обсъди прехода си от Боливуд към Холивуд. Въпреки че пътят ѝ към славата имал своите препятствия, Чопра каза, че замразяването на яйцеклетките ѝ дава едно нещо по-малко, за което да се тревожи, докато преследва кариера като актьор. Поглеждайки назад, звездата е благодарна за решението си и чувството за лекота, което дошло с поставянето на пауза в нейния биологичен часовник. "Почувствах такава свобода", каза тя.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay