Пътят, който Сандра Бълок изминава, за да стане майка

Пътят, който Сандра Бълок изминава, за да стане майка

Да бъдеш майка и в същото време да си супер известна не може да бъде лесно. Отглеждането на деца така или иначе е предизвикателство, а когато сте в светлината на прожекторите- още повече. Сандра Бълок обаче е пример за това колко щастливо може да бъде едно така желано майчинство, дори и пътят към него да е дълъг и криволичещ.

Прочетете историята на холивудската актриса, която стана майка на 2 деца и как те обърнаха живота й:

Цената на славата

Славата на Сандра Бълок беше огромна още от 80-те години на миналия век. Тя участва във впечатляващ брой филми, толкова много, че американските медии я нарекоха "любимката на Америка". Благодарение на своето харизматично, приятелско и готино отношение тя спечели сърцата на всички хора по света. Нормално е да си помислим, че такава талантлива и обичана жена няма да има проблеми с намирането на партньор, но ще бъдете изненадани.

Имала е много сериозни връзки, но не и трайни такива

След заснемането на "Любовна отвара No 9", Сандра Бълок започва да излиза с Тейт Донован. Те дори се сгодили, но прекратили връзката си три години по-късно. След това тя прекарала около 2 години с колегата си актьор Матю Макконъхи, но и тази връзка не се получила. След това има връзка с Райън Гослинг.

Красавицата се омъжва за бизнесмена и телевизионен водещ Джеси Дж. Джеймс, но малко след като спечели Оскар, Бълок даде ексклузивно интервю за People Magazine, в което обяви публично, че е подала молба за развод.

Пътят към майчинството

Въпреки че сърцето на Сандра Бълок било разбито след раздялата, истината е, че нямала време за тъгуване. Тя била започнала процеса на осиновяване на дете със съпруга си, но след развода продължила с процеса като самотна майка. Така през 2010 г. Сандра Бълок осиновява първото си дете: Луис.

Всъщност актрисата заяви, че се е убедила, че иска да бъде майка, след като се случи ураганът Катрина. За интервю тя каза: "Катрина се случи в Ню Орлиънс и сякаш нещо ми каза: "Синът ми е там." Беше много странно."

Майка на две деца

Научавайки стъпка по стъпка как да бъде майка и в същото време една от най-известните актриси в света, Сандра Бълок толкова се наслаждавала на новата си "роля", че през 2015 г. го направи отново: този път тя осинови малко момиченце на име Лейла.

Посветена на майчинството

По време на интервю, в което промотира новия си филм "Изгубеният град", актрисата разкри, че е решила да си вземе почивка от актьорството за неопределен период от време. Съобщението смая всички, включително и самата интервюираща. Причината е, че иска да отдели повече време на децата си.

"В момента и не знам за колко дълго, трябва да бъда на мястото, което ме прави най-щастлива", каза Бълок пред Entertainment Tonight.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay