Риана показва красотата на майчинството

Риана, световно признатата певица и модна икона, обърна нова глава в живота си, тръгвайки по красивото пътешествие на майчинството. Известна със своята хипнотизираща музика и завладяващ стил, Риана завладя света отново с новината за бременността си.

Феновете с нетърпение очакват пристигането на бебето, докато тя грациозно парадира със сияйния си блясък и голямото си коремче. Със своята отличителна елегантност и модни избори, Риана продължава да вдъхновява бъдещите майки навсякъде по света.

Риана показва красотата на майчинствотоbadgalriri

Риана зарадва феновете си със завладяваща публикация в Instagram. Тя сподели колекция от спиращи дъха снимки от бременността, показващи нейното радостно пътуване към майчинството. Тези хипнотизиращи снимки улавят сияещата красота на Риана, докато тя краси тропически балкон, облечена с бикини и изискани златни бижута за тялото. Тя гордо показва коремчето си. 

Риана показва красотата на майчинствотоbadgalriri

Снимките са направени по време на първата ѝ бременност. Изпълнителката с много таланти сега очаква второто си дете от A$AP Rocky. Риана изненада публиката си с това радостно съобщение по време на наелектризиращото си представяне на полувремето на Супербоул 2023 през февруари. Въпреки че датата на термина ѝ остава неразкрита, Риана в момента е в третия триместър на бременността си и с нетърпение очаква появата на скъпоценното си бебе.

"В чест на първата ми бременност и магията, която създаде това тяло! Baby RZA... той няма представа колко луда е майка му", коментира Риана поредицата от снимки. 

Очаквайте още новини за пътя на Риана към майчинството и други любопитни неща!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay