Салма Хайек с гордост за латионоамериканското си потекло

Актрисата в откровено интервю за личния си живот

Салма Хайек с гордост за латионоамериканското си потекло

След като неотдавна призна открито, че актьорската ѝ кариера търпи лек застой, защото, според нея, студията в Холивуд не искат да работят с нея, през септември на Салма Хайек ѝ предстои излизането на екран на цели два филма с нейно участие. Освен това тя има своя продуцентска компания и собствена линия козметични продукти, така че изобщо не може да се каже, че ежедневието ѝ не е заето.

Мексиканската актриса блести на октомврийската корица на списание Latina и точно в духа на изданието говори открито за латинските си корени. Освен това споделя любопитни подробности от семейния си живот и брака си с френския милиардер Франсоа-Анри Пино.

Звездата разказва за своето детство и влиянието, което баща ѝ оказва върху нея. "Баща ми държеше много на това с братята ми да се отнасяме еднакво към всичко хора. Да не бъдем расисти и да не делим хората на класи”.

Относно брака си с Франсоа, тя признава, че след всички тези години, връзката им е също толкова силна, колкото в началото. "Независима съм, а на него това му харесва. Имам свои лични проблеми, които не е необходимо да му натрапвам, и се справям с тях сама."

Салма обръща внимание и на проблемите на латиноамериканците, които прибягват до емиграция все по-често. "Не бих искала сънародниците ми да ми поставят етикети. Аз съм латиноамериканка. Аз съм мексиканка. И се гордея с това. Но също така съм и американка. Грижа ме е за Съединените щати. Грижа ме е и за Мексико, но и за останалата част от света. Мисля, че точно това ме прави по-добър човек. Гледам на себе си на първо място като на човешко същество. Има много неща от миналото ми в Латинска Америка, които са ми помогнали да стана по-добър човек", разкрива Хайек.

Салма Хайек с гордост за латионоамериканското си потекло

Брюнетката разказва забавна подробност около своето потекло. Тя казва, че в Латинска Америка хората не са я мислели за тяхна сънародничка, а са я вземали за ливанка. Едва в Съединените щати се е "превърнала" в латиноамериканка. "Не крия произхода си. Гордея се с него и го обичам", заявява гордо Салма.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay