Сексапилното сутрешно селфи на Люис Хамилтън

Звездата се снима под завивките и разтуптя сърцата на дамите по света

Сексапилното сутрешно селфи на Люис Хамилтън

Въпреки че остана втори в крайното класиране на последното състезание от сезон 2015 година във Формула 1 за Гран при на Абу Даби, Люис Хамилтън си осигури световната титла след сумиране на натрупаните точки от предишните състезания. Така бившият на Никол Шерцингер отново е световен шампион.

За да отпразнува победата, красавецът се отдаде на забавления в нощните клубове в компанията на рапърите Лудакрис и Трей Сонгз, както и актьорът Кевин Харт. Приятелите купонясваха до ранни зори, а Люис сподели няколко снимки от незабравимата вечер в профила си в Instagram.

Сексапилното сутрешно селфи на Люис Хамилтън

Сутринта след големия купон Хамилтън не пропусна да отбележи доброто си настроение със сексапилно сутрешно селфи. 30-годишният спортист показа красивото си тяло и оформени мускули, правейки си снимка в леглото. На фотоса се виждат и голяма част от татуировките, които покриват шоколадовото тяло на Люис.

Сексапилното сутрешно селфи на Люис Хамилтън

Годината завърши успешно за Хамилтън, който бе остро критикуван заради представянето си в последните състезания за сезона. Той обаче определи 2015 като успешна и благодари на екипа си със снимка в интернет и следното послание: "Благодаря на тези брилянтни хора за невероятната година. Нямаше да се справя без вас.”

Звездата, чието мълчание относно успеха на Хамилтън е особено очевидно, е Никол Шерцингер. Бившата половинка на пилотът на Формула 1 е на почивка на Хаваите, но постовете ѝ в социалните мрежи нямат нищо общо с победата на Люис, въпреки слуховете, че двамата правят опити да възобновят връзката си.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay