Скарлет Йохансон в искрен разговор за феминизма и мъжете в живота й!

Сексапилната актриса споделя и за любовта, която почти я е съсипала

Скарлет Йохансон в искрен разговор за феминизма и мъжете в живота й!

Красавицата Скарлет Йохансон води обикновен начин на живот като майка, съпруга и работеща жена. От няколко години насам, тя се опитва да страни от звездния живот на колегите си, за да се концентрира върху семейството и кариерата си. Появява се в медиите само, когато трябва да представя нов филм или да бъде на премиери.

След дълго мълчание обаче, тя реши да се разкрие в майския брой на Cosmopolitan, където повдига въпроси, свързани с феминизма като говори открито за парите, които получава. Скарлет разказва и за периода в живота си, когато удря дъното, заради мъж.

"Аз съм голяма късметлийка. Изкарвам наистина добри пари и съм горда, че съм актриса, която получава същите суми, които взимат някои от колегите ми мъже на тази възраст.”, споделя 31-годишната актриса, която говори за парите, които трябва да получават жените за работата, която вършат.

Скарлет Йохансон в искрен разговор за феминизма и мъжете в живота й!

"Мисля, че всяка жена е получавала по-малко пари, отколкото е заслужавала. Повдигам тази тема, защото е проблем, отнасящ се към всички дами. За мен ще бъде неудобно да говоря за собствения си опит, без да има значение за останалите и техните права. Това е част от по-голям разговор за феминизма като цяло.”

Скарлет Йохансон в искрен разговор за феминизма и мъжете в живота й!

Скарлет си припомня и времето, в по-младите си години, когато е ударила дъното, заради отминала вече любов. "Много, много отдавна имах някого в живота си, който беше невъзможно достъпен. Бях се изгубила. Защо стоя извън бара, където са приятелите ми и звъня в 1:30 през нощта? Защо хващам такси в някакъв безбожен час, за да го видя? Това не съм аз. Тогава идва моментът, в който трябваше да приключа всичко. В противен случай нямаше да мога да се отърва никога.”

Красавицата изглежда чудесно, облечена в тоалети, които подчертават формите и вродения й сексапил.

Ако статията ви е харесла, станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay