Сладките деца на Лионел Меси

Женени от пет години, но заедно повече от десетилетие, аржентинският футболист Лионел "Лео" Меси и съпругата му Антонела Рокуцо имат трима очарователни сина- Тиаго, Матео и Чиро. 

Въпреки че футболът винаги е бил първата му любов, освен дългогодишната му партньорка Антонела, разбира се, Лео разказва в интервю за това как децата му са оформили възгледа му за живота: "Растеш и се учиш. Събираш опит във всички аспекти на живота, на и извън терена. Но, като човешко същество, раждането на три деца промени гледната ми точка за живота, начина ми на мислене и също така ми помогна да израсна."

Момчетата на Меси се появяват в профилите в социалните мрежи както на баща си, така и на майка си. А футболните фенове очакват с нетърпение да видят кой от тримата братя ще тръгне по вълшебните футболни стъпки на баща си. Научете повече за момчетата на Меси и ни кажете кой според вас ще бъде следващата футболна суперзвезда!

Тиаго Меси Рокуцо

Тиаго Меси Рокуцо е роден на 2 ноември 2012 г. и е най-голямото дете на Лео и Антонела. За да отпразнува раждането на първородния си син, Лео татуира отпечатъците на дланите и името на Тиаго на левия си прасец, който е и доминиращият му крак. Тиаго не само е най-големият фен (а понякога и критик) на баща си, но самият той се оформя като талантлив футболист: "Тиаго следи футбола, обича го и знае всичко за него", казва Лео пред Mundo Deportivo. Лео казва също, че най-големият му син следи тренировките и игрите му и винаги задава въпроси "не само за Барса, но и за други отбори и мачове".

Матео Меси Рокуцо

Роден на 11 септември 2015 г., Матео Меси Рокуцо е средното дете в семейството. Според Лео, той е шегаджията в групата и никога не пропуска възможност да дразни баща си или братята си, като например аплодира противниковия отбор. И въпреки че обича да се шегува с баща си, особено когато става дума за загуба на мач, Лео споделя, че Матео е мек по душа: "Матео е много специален. Той винаги прави нови неща, неща, които привличат вниманието."

Чиро Меси Рокуцо

Лео и Антонела посрещнаха третото си момченце, Чиро Меси Рокуцо, на 10 март 2018 г. Малко е рано да се каже дали двегодишното дете ще възприеме или не футболните умения на баща си, но едно нещо, за което сме сигурни, е че много прилича на баща си! Точно като по-големите му братя, името на Чиро може да бъде намерено и върху двамата му родители; неговото име и дата на раждане върху крака на Лео и името му върху външната страна на предмишницата на Антонела.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay