Софи Търнър и Джо Джонас ще стават родители

Софи Търнър и Джо Джонас ще стават родители

Около година след като се венчаха на церемония в Лас Вегас, актрисата от "Игра на тронове" - Софи Търнър и нейният любим - Джо Джонас, очакват първото си дете.

Новината бе съобщена от US Weekly, а след това и от редица чуждестранни издания. Засега двойката не е потвърдила лично и близки до тях твърдят, че Софи и Джо не желаят да коментират темата, така че не е нужно да рефрешвате Инстаграм профилите им постоянно в търсене на снимки, доказващи бременността на Търнър.

Софи и Джо са заедно от 2016 г. През октомври 2017 г. те обявиха годежа си в социалната мрежа, а през миналата година се ожениха на тайна церемония в Лас Вегас, последвана от по-пищна сватба в шато във Франция, на която присъстваха техните най-близки роднини и приятели.

Слуховете, че двойката очаква бебе, започнаха още през декември миналата година, но едва през тази седмица повече издания публикуваха информация по въпроса. Феновете на Джо Джонас и Софи Търнър са много развълнувани от тази новина и коментарите по темата вече текат с пълна сила в социалните мрежи.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!  

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay