Тайната на Бела Хадид за перфектна фигура

Тайната на Бела Хадид за перфектна фигура

На изминалите седмици на модата Бела Хадид демонстрира перфектна фигура на подиума. 21-годишният модел участва в почти всяко ревю.

Списание People попита диетологът ѝ Чарлз Паслър как е постигнала тази отлична форма. Според думите на лекаря, за тази форма Бела е спазвала диета с високо съдържание на протеини, растителни мазнини(авокадо и ядки) и ниска концентрация на въглехидрати.

"Полезните протеини, мазнини и много зеленчуци с ниско съдържание на нишесте - това са основите на хранителни режим на Бела. Ако се храните с комбинация от въглехидрати с протеини и мазнини, тогава тялото ви я използва като гориво. Съотношението на протеини и въглехидрати в диетата трябва да е балансирано", споделя Паслър.

"Ако намалите съдържанието на последните и не се отказвате от мазнините и протеините, ще дадете на тялото си повече енергия", припомня диетологът.

Тайната на Бела Хадид за перфектна фигура

Очевидно Бела не се е отказала напълно от въглехидратите, за което свидетелстват снимките ѝ в Instagram.  Сред любимите й изкушения остава пицата, която моделът все пак си позволява от време на време.
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay