Тайните за отслабване на звездите

Истината е, че за да бъдете във форма, не е необходимо да прекарвате целия ден във фитнеса или да не хапвате нищо, просто трябва да си изградите здравословни навици и да се придържате към тях. 

Когато имаш забързан и динамичен живот, какъвто е този на инфлуенсърите, е трудно да се придържаш към някаква здравословна рутина. Въпреки това има знаменитости, които буквално се преобразиха, сбогуваха се с доста килограми и е нормално да ни бъде любопитно как се случи това. 

Ето какви са тайните за отслабване на звездите:

1. Адел

Адел води доста активен начин на живот - тя вдига тежести сутрин, прави празходки или тренира бокс следобед и прави кардио вечер. Освен това тя е фен на пилатеса. Певицата също така признава, че ограничаването на приема на захар вероятно е причината да отслабне толкова много: "Пиех по 10 чаши кафе или чай на ден с по 2 захарчета във всяка, това е твърде много захар".

2. Ребел Уилсон

Въпреки че Ребел се е борила с емоционалното хранене и синдрома на поликистозните яйчници, тя е свалила близо 35 килограма. Актрисата следвала метода на Майр. В този метод няма броене на калории, но трябва храната да се дъвче правилно и да се яде бавно. Най-обилното хранене е закуската, а най-оскъдното е вечерята. Тя също обича да се разхожда и да медитира, за да се бори с емоционалното хранене. 

3. Джона Хил

Теглото е чувствителна тема за Джона, но той все още говори за това понякога. През 2011 г. той отслабна с 40 килограма, ядейки само суши. По-късно посещава диетолог и коригира нездравословните си навици. Започва да яде повече плодове и зеленчуци, протеини, пълнозърнести храни и т.н. Освен това ходи да тича и прави по 100 лицеви опори всеки ден.

4. Мелиса Маккарти

Мелиса казва, че промяната на начина ѝ на живот е била достатъчна, за да отслабне. "Просто супер скучен живот. Не правиш нищо забавно и си лягаш в 7:30 – това е номерът." Маккарти се чувства удобно в кожата си и не се вманиачава по диетите или цифрите на кантара. Тя знае, че колебанията в теглото са нормални и няма за какво да се тревожи. 

5. Крис Прат

За Крис било предизвикателство да отслабне, заради готвенето на бившата му съпруга. След това той решава да поеме контрола и започна да тренира - той прави комбинация от бягане, плуване, бокс и кикбокс. Прат изяждал 4000 калории на ден и пиел толкова много вода, че трябвало да ходи до тоалетната по хиляди пъти на ден. Той свалил 25 килограма само за 6 месеца. Диета с ниско съдържание на въглехидрати, палео, протеини, без въглехидрати и тренировки 5 пъти седмично са неговата тайна.

6. Дрю Баримор

Дрю винаги започва деня си с чаша вода с лимон. За закуска тя си прави тост с авокадо, а когато яде с приятелите или семейството си, тя избира яйца или плодове. Понякога Дрю си позволява и палачинки или гофрети. Освен това тя винаги тренира сутрин. Баримор прави кардио, тренира художествена гимнастика, а също и танци. Всички тези активности са страхотни средства за изгаряне на калории.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay