Теди Бургазлиева показа бебетата

Теди Бургазлиева показа бебетата

Най-красивата българка за 2002 година - Теодора Бургазлиева, показа за първи път почти двумесечните си близнаци Ема и Раян. Красавицата се похвали и с нова къща.

"През последните няколко седмици бяха много изтощителните за нас, защото се местим в първия си истински дом в Лос Анджелис със съпруга ми и бебетата. Безсънни нощи, разбъркани памперси, огромни кутии, разопаковане и т.н. Почти приключихме с преместването и нямам търпение скоро да споделя с вас какво е да си майка на близнаци...", написа Теди в Инстаграм.

Теди Бургазлиева показа бебетата

На един от кадрите от новия дом тя за първи път показва близнаците, които се появиха на бял свят през септември. На снимката малката Ема блажено спи, а Раян довършва млякото си.

Теди Бургазлиева показа бебетата

Преди време в интервю Теди сподели, че почти няма промяна в ежедневието на семейството, въпреки появата на децата:

"Нашето ежедневие, до преди появата на децата, не се различава особено от ежедневието ни сега, с изключение на малкото часове сън. Моят съпруг има много добре развити организационни умения и много бързо измисли система за това как да съчетаем грижата за децата с работата, спорта, здравословното хранене и т.н. Това, което се промени коренно са приоритетите ни. Сега най-важни са децата, а всичко останало е на втори план."

Теди Бургазлиева показа бебетата

Теди и Симеон се ожениха миналата година през юни в САЩ, където и двамата живеят от години. Теди ни разказа, че се запознали по не особено романтичен начин, а именно през Инстаграм. Симеон планувал пътешествие в Америка с приятели и ѝ писал. Срещнали се в Лос Анджелис и се влюбили. По-късно той се мести при нея.

Теди Бургазлиева показа бебетата

 Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay