Триковете за безупречен външен вид на звездите

Триковете за безупречен външен вид на звездите

Всички ние имаме свои собствени тайни и трикове за красота, които използваме от много години, а знаменитостите не са по-различни. За да изглеждат невероятно на събитията на червения килим, те имат своите хакове: някои от тях са практични, а някои изглеждат наистина странни.

Шарлиз Терон

На Златните глобуси през 2019 г. Шарлиз Терон изуми всички с невероятния си външен вид и издаде една от тайните на зашеметяващата си кожа. Внимателните фенове на актрисата откриха следи от популярна козметична процедура - лазерна корекция на бръчки.

Риана

За да накара веждите си винаги да изглеждат страхотно, певицата стилизира космите с обикновен сапун. Тя научила този трик от своя гримьор. Според певицата, сапунът работи по-добре от всеки специфичен продукт и залепва космите по кожата.

Кейли Куоко

На Златните глобуси през 2021 г. Кейли Куоко светеше. Използвала е LED маска за светлинна терапия. Според производителите, използването й прави кожата по-ярка, свежа и по-млада.

Дженифър Анистън

За да може червилото да остане на устните няколко часа, гримьорът на Дженифър Анистън използва малък хак. След като нанесе 1 слой червило, тя поставя тънка хартия върху устните и поставя върху нея слой прахообразно червило.

Сюзън Сарандън

Сюзън Сарандън изглежда зашеметяващо на 74 години. И тайната на младостта й е проста. Нейният гримьор Тим Куин извайва лицето на клиенката си с малък трик - слагане на бронзант, започвайки от челото, отивайки до скулите и долната част на брадичката.

Дженифър Лопес

За да изглеждат устните по-големи, Дженифър Лопес винаги увеличава естествените очертания с 1-2 мм, използвайки молив за устни. 

Ема Стоун

Ема Стоун винаги се подготвя внимателно за важни събития и не забравя за овлажняване на кожата и устните си. Тя използва пластири с колаген и витамин Е.

Зоуи Кравиц

Зоуи Кравиц е необичайна жена, както и подходът й към грима. За да постигне ефекта на блестяща кожа, актрисата използва просто правило: тя винаги нанася фон дьо тен над хайлайтъра. 

Елизабет Тейлър

Елизабет Тейлър също имаше много тайни за красота. Една от тях беше, че филмовата звезда винаги се къпе, след като се гримира. Парата "запечатва" козметичните продукти и създава ефект на мокра кожа. Актрисата използва и тънък слой фон дьо тен, но поддържаше луничките си видими.

Лейди Гага

Лейди Гага е голям фен на перуките. Но изкуствената коса не само предпазва косата й от увреждане - тя също й помага да промени външния вид на очите си. Певицата казва, че често използва лента, за да издърпа кожата си на необходимите места.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay