Знаете ли, че Ева Исанта от "Новите съседи" има 20-годишен син?

Ето какво знаем за него!

Феновете на "Новите съседи" обожават образа на Майте Фигероа, майсторски изиграна от актрисата Ева Исанта. Въпреки че е едно от най-обичаните и разпознаваеми лица в Испания, личният ѝ живот остава извън медиите. До такава степен, че много малко са тези, които знаят за съществуването на сина ѝ Алекс , който наскоро навърши двадесет години.

Младият мъж се появи на бял свят на 21 декември 2003 г. и е плод на връзката, която Ева има с актьора и продуцент Рафаел РохасДвойката, която поддържа силна връзка в продължение на две десетилетия, съвпада със записването на сериала на TVE "Стая 503" и потвърди раздялата си през 2014 г., когато Алекс вече е на единадесет години.

И баща му, и майка му пазят в тайна самоличността на сина си, но това не означава, че го крият. Миналото лято Ева се похвали в социалните мрежи с емоционалния подарък, който синът ѝ прави за 52-ия ѝ рожден денДо букет цветя можете да прочетете бележка с надпис "Поздравления, мамо". Публикацията съдържа емоционални коментари от други жители на Мирадор де Монтепинар като Макарена Гомес, Луис Мерло или Виктор Палмеро.

Това не е единственото споменаване на сина им в социалните мрежи. По случай Деня на майката актрисата сподели снимка от личния си архив, на която я виждаме със сина си на ръце, когато е бил бебеМоментната снимка датира от 2003 г., когато Алекс Рохас Исанта се появява на бял свят, преобръщайки живота на родителите си с главата надолу: " Едно от най-големите предизвикателства в живота ми... и най-доброто ", пише тя гордо.

По случай навършването на пълнолетие на Алекс, Ева пише: " Благодаря ти, че ме научи на толкова много. Благодаря ти, че винаги си толкова уникален и автентичен. Обичам те и ти се възхищавам, че си прекрасен: преди всичко, че винаги си ТИ. Дон не спирай да растеш ."

Алекс дебютира във филм с Макарена Гомес

Въпреки че не знаем дали Алекс иска да следва професионалните стъпки на родителите си, знаем, че преди време той дебютира в късометражен филм. Това е сътрудничество, към което Макарена Гомес и Алдо Комас, нейният съпруг, канят Ева и Алекс. 

 "Алекс си прекара страхотно и се държеше като професионалист ", каза тогава Исанта.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay