Знаменитости, които имат специална връзка с майките си и я показват на целия свят

Знаменитости, които имат специална връзка с майките си и я показват на целия свят

Всички имаме нещо общо с известните актьори и певци - всички ние сме доведени на този свят от нашата майка. Можем да покажем любовта си към нея по различни начини. Някои известни личности и техните майки са най-добри приятели и го показват на целия свят. 

1. Рами Малек и Нели Малек

Когато Рами Малек спечели Оскар за най-добър актьор за ролята си в "Бохемска рапсодия", първият човек, на когото благодари, беше майка му. "О, не мога ... майка ми е някъде тук. О, аз, о, обичам те! Обичам те, госпожо!” Не е чудно, че по-голямата част от благодарствените речи на актьорите започват с "Бих искал да благодаря на мама...". 

2. Крис Прат и Кейти Прат

Знаменитости, които имат специална връзка с майките си и я показват на целия свят

Крис Прат посвети цяла публикация в Instagram на майка си: "Честит ден на майката на майка ми Кати. Благодаря ти за радостта, искрените мечти, липсата на цинизъм и страстта ти към всички забавления и игри. И тримата сме ти  толкова благодарни, че точно ти си наша майка. Независимо от нашите борби, ние се смеехме всеки ден. Благодаря ти. Обичам те."

3. Рийз Уидърспун и Бети Уидърспун

Знаменитости, които имат специална връзка с майките си и я показват на целия свят

На Деня на майката Рийз публикува прекрасна снимка на нея и майка й, заедно със следното описание. "Най-хубавата част от деня ми е, когато говоря с майка си. Нейната мъдрост, нейната усмивка, нейният грациозен смях на тъпите ми шеги. Всеки ден е по-хубав, когато видя лицето й. Нямам търпение да я прегърна отново!"

4. Тимъти Шаламе и Никол Флендър 

Знаменитости, които имат специална връзка с майките си и я показват на целия свят

Знаете ли, че Тимъти, 25-годишният актьор, е спечелил 40 награди и има 87 номинации? В една от речите си той не забравя да благодари на майка си по много специален начин - "Тя е причината да съм жив, тя е причината да имам актьорска кариера. Мамо, обичам те!"

5. Джъстин Тимбърлейк и Лин Бомар Харлес

Знаменитости, които имат специална връзка с майките си и я показват на целия свят

Джъстин Тимбърлейк нарича майка си Супер герой майка - и той е прав, всички наши майки имат свръхестествени сили. "Аз съм толкова щастлив, че те имам като водеща сила в това лудо пътуване! Ти ме научи на толкова много и аз винаги ще ценя всеки урок. Освен това все още правиш най-добрия тост с канела и захар на планетата. Обичам те, мамо."

6. Райън Рейнолдс и Тами Рейнолдс

Райън Рейнолдс има специални отношения с майка си, той дори я води на събития на червения килим. "Аз обичам мама. Обичам желанието й да опита всичко. Преди около 4 месеца тя се вози на мотоциклет с един от моите скъпи приятели от гимназията."

7. Джаред Лето и Констанс Лето

Джаред Лето може да обобщи любовта си към майка си в едно мощно изречение: "Благодаря ти, че ме научи да мечтая."

8. Дуейн Джонсън и Ата Джонсън

Тази сладка публикация разби интернет през 2015 г. и показа жертвите, които майките правят за децата си. Дуейн каза: "Аз седя срещу майка си, когато тя ме погледна и каза:" Сине, не мога да повярвам, че имам този живот ... баба и дядо биха били толкова горди." Попитах я: "Щастлива ли си, мамо?" "Щастлив ли съм? ... Преди се тревожех как ще купя хранителни стоки за нас, а сега просто бях сложил закуската си пред мен."
Тя избухва в сълзи и казва: "Да, синко, не бих могла да бъда по-щастлива." И вие знаете, когато родителите ни ни казват, че са щастливи, това е толкова удовлетворяващо за нас, защото това означава, че сме свършили добра работа за тях като техни деца. "

9. Дженифър Гарнър и Патриша Ан Гарнър

Знаменитости, които имат специална връзка с майките си и я показват на целия свят

Дженифър изповяда любовта си към майка си със собствените си думи. "Честит рожден ден на моята прекрасна, любяща, авантюристична майка, Патриша Инглиш Гарнър. Надявам се само да бъда толкова смела като теб, мамо, и мога да се опитвам да бъда наполовина майката, която си била за Мелиса, Сузана и мен. Обичаме те и нямаме търпение да бъдем отново заедно."

10. Джесика Симпсън и Тина Ан Дрю

Джесика Симпсън ни показа, че колкото и думи да използваме, никога не можем напълно да покажем на нашите майки колко са важни за нас. "Мамо. Ти си първата ми любов. Ти беше първата, която се моли за мен, обгърна ме с ръце, пребори страховете ми, успокои болката ми, създаде пространство за моята цел в този свят, позволи ми да разбера моято истинска стойност, твореше с мен.

Ти беше първият, който се помоли с мен, насърчи мечтите ми, бори се за моето щастие, даде сили в мен да открия решимостта никога да не се отказвам от себе си. Обичам те по същия начин, по който ме обичаш, защото си ме научила на всички красиви цветове на емоцията зад думата ЛЮБОВ."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay