Зодии, които са по-склонни да изневеряват

Зодии, които са по-склонни да изневеряват

Изневярата може да бъде едно от най-жестоките и сърцераздирателни неща, които ще изпитате в живота си. Без значение дали вие сте изневерили или са изневерили на вас. Изневярата ще ви накара да се съмнявате в себе си и в достойнството си. 

Изброили сме зодиите, които са по-склонни да изневеряват:

Близнаци

Близнаците са много нуждаещи се и винаги искат някой да им обърне внимание. Те са нерешителни и желанието за денонощно внимание може да ги накара да изневерят на партньорите си. Дори да смятат, че връзката им няма бъдеще, те ще продължат да се държат за нея и въпреки това ще изневеряват.

Везни

Хората от тази зодия са огромни флиртаджии. Това е може би най-голямата причина, поради която другите биха помислили два пъти, преди да влязат във връзка с тях. Освен това флиртът им с другите няма да спре дори ако са във връзка. Ангажиментът им за тях не означава нищо пред ежедневния им безобиден флирт, който един ден може да отиде твърде далеч.

Риби

Рибите обикновено са чувствителни и емоционални, но не се страхуват да предприемат големи стъпки като измама, когато техните изисквания не са изпълнени. Когато се ядосат или имат промени в настроението, те не се интересуват от това какво биха почувствали другите. Вместо това те ще се съсредоточат върху това, което ще ги накара да се почувстват по-добре или развълнувани. В този случай те ще изневерят, надявайки се да бъдат хванати, така че връзката да не отиде по-далеч.

Водолей

Представителите на тази зодия си падат по-скоро към флирта в социалните мрежи. Те могат да изпращат закачливи съобщения до бивш, с когото са започнали отново да говорят, или дори да се отдадат на размяна на голи снимки. Но те не са склонни да изневеряват физически, но това обаче е емоционална изневяра, която може да унищожи вярата в любовта и връзките.

Лъв

Лъвовете имат желанието винаги да бъдат в центъра на вниманието сред всички. Те винаги вярват, че са звездата, над всички. Така че, ако с тях не се отнасят като със звездата, която са, те няма да се поколебаят по детски да мамят, само за да са сигурни, че отново ще започнете да им обръщате повече внимание.

Козирог

Те са решени какво искат във връзката си. Техните специфични нужди трябва да бъдат удовлетворени или биха потърсили други, които биха могли да се справят с техните физически и емоционални нужди. Те искат стабилност и подкрепа, но ако не я получат, в крайна сметка ще изневерят и след това ще изберат другия човек, който може да им предложи повече от това, което те искат.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay