Какво говорят за връзката ви сънищата ви за изневяра

Какво говорят за връзката ви сънищата ви за изневяра

Преди да започнете да изповядвате греховете, които сте сънували, знайте, че не сте ужасен човек, само защото подсъзнанието ви може да не се идентифицира като моногамно. Сънищата просто не признават граници.

Всеки може да сънува, че изневерява, дори когато е в щастлива връзка. Всъщност близо 60 процента от жените са сънували, че изневеряват на партньора си, според проучване от 2018 г. на близо 1000 души от компанията за бельо Leesa.

И само защото сте имали подобен сън, не означава непременно, че искате да изневерите. Напротив, мечтата за изневяра може да означава почти всичко. Същото важи и за сън, в който имате интимни преживявания с приятеля си – всичко зависи от вашите житейски премеждия и асоциации с изневяра.

За да разтълкувате какво точно означава вашата нощна афера, трябва да се зададете въпроса "Какво е изневяра?" в най-широкия възможен смисъл. Отговорът ви може да варира от "ужасно предателство" до "тайно съблазняване". След като установите основната дефиниция на "изневяра", задайте си следващите въпроси: "Как се случи всичко в съня?", "Как се почувствах в този момент?", "Еднократна афера ли сънувах или възможна връзка?", "Предадох ли приятеля си?". И основният въпрос: Нещо от реалния живот носи ли ви същото усещане като съня? Този отговор може да ви помогне да отключите метафоричния смисъл на вашата мечта.

Ако вие сте този, който изневерява…

Чувствате се виновни за нещо в реалния живот. Или имате притеснение за нещо, което правите и което отнема повече от времето ви, което бихте могли да инвестирате във връзката си. Мислете за съня си като за обаждане, което трябва да ви напомни да работите върху баланса.

А може би сте изневерявали в миналото. Може би сте верни на сегашната си половинка, но сте съгрешавали по време на връзката ви с предишната. Това е важно, когато тълкувате съня си. Изневярата може да бъде травмираща. Дори ако са минали години или десетилетия, емоционалният белег остава.

Нещо в текущата ви връзка липсва. Друга честа причина да сънувате, че изневерявате е, че радостта и страстта липсват в отношенията с партньора ви. Сънищата често не са свързани със секс, а са брутално честно отражение на динамиката във връзката ви.

Чувствате, че не сте верни на себе си. Сънят може да сигнализира, че не сте отдадени на работата, семейството, етническия си произход. Може би винаги сте искали да започнете свой бизнес, но губите времето и енергията си в офисна работа, която не може да търпите.

Правите компромис с принципите си. Може би не можете да определите точната област в живота си, където не се чувствате на място и се чудите как сте стигнали дотук. Сънят ви може да е знак, че правите компромис с принципите си.

Ако вие сте този, на когото изневеряват…

Има трети човек във връзката ви. Най-честата причина за сънищата за изневяра е чувството, че между вас има трети човек. Често се чувствате изолирани от партньора си. Обикновено виновникът е работа или страничен проект, това почти винаги е така, ако в миналото нямате история с изневяра.

Не вярвате на партньора си. Сънят може да бъде индикация, че несигурността е във вашите отношения, ако имате история на изневяра.

Мислите за лошите навици на партньора си. Сънят може да е знак, че се чувствате раздразнени от отношението на партньора ви към други жени.

Половинката ви наистина може да ви изневерява. Встрани от съня, наистина ли го подозирате в изневяра? Има ли знаци, които ви карат да се съмнявате? Мамил ли ви е преди? Ако отговорът е положителен, може би сънят подсъзнателно ви кара да обърнете внимание на онези знаци, които преди сте игнорирали.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay