Иво Карамански-младши издаде кога се очаква появата на първото му дете

Иво Карамански-младши издаде кога се очаква появата на първото му дете

Иво Карамански-младши и любимата му Антоанет Пепе са в очакване на първото им общо дете, което ще се появи на бял свят в края на юли. Двойката разкри, че бебето ще бъде момиче и признава, че всички у дома тръпнат в очакване.

Иво е готов да присъства на раждането на дъщеря си, но дава правото на Ети да прецени дали да сподели този момент с последователите си. Трите ѝ деца от предишни връзки също са много развълнувани от предстоящата поява на новия член на семейството.

Двойката се справя чудесно с живота, като Ети дори успява да работи в заведението им, тъй като е активен човек и не обича да бездейства.

Двамата са заедно от лятото на 2022 г. и вече планират сватба, но датата все още не е ясна. Иво твърди, че досега не са имали сериозни спречквания помежду си и когато и двамата са осъзнати, възникналите проблеми се разрешават без да се изпада в крайности.

Иво не се притеснява от това, че Пепе има три деца от двама различни мъже и сега е в очакване на четвърто от него. Не смята за редно хората да се интересуват кой колко деца има и от кого, та чак да го обсъждат и допълва, че има редица хубави неща върху които човек би могъл да се фокусира.

В момента двойката е в процес на ремонт на новото им жилище в "Драгалевци", в което планират да се пренесат преди раждането на дъщеря им. Те ще живеят в къща, която е достатъчно голяма за семейството им.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay