Известни личности, които останаха приятели след раздялата

Известни личности, които останаха приятели след раздялата

Поддържането на добри отношения с бившия често се оказва трудна задача. Проблемът става още по-голям, когато сте знаменитост и животът ви е изцяло под прожекторите. Въпреки че много известни двойки не успяват да запазят добрите отношения след раздялата, има и такива, които остават приятели. 

1. Брад Пит и Дженифър Анистън

Брад Пит и Дженифър Анистън са разделени от много години. Но на награждаването на "Наградите на Актьорската гилдия" те имаха много сладък момент заедно- поздравиха се взаимно и Брад Пит държете Джифър за ръката. 

2. Анджелина Джоли и Били Боб Торнтън

Връзката между Анджелина и Били лесно може да се нарече най-лудата в Холивуд. Въпреки че са били женени само 3 години, феновете им са виждали всички възможни прояви на любов: татуировки с имената, двамата носили малки контейнерчета с кръвта един на друг и т.н. Въпреки всичко това, те останали в добри отношения след раздялата. 

3. Дженифър Лопес и Марк Антъни

От трите брака, които Дженифър има, бракът й с Марк Антъни продължава най-дълго - около 10 години. Днес те продължават да общуват и Лопес дори нарича Марк "най-добър приятел." Изглежда бившата двойка прави всичко възможно да покаже на децата си, че все още имат добри отношения и безусловна любов, въпреки раздялата си.

4. Орландо Блум и Миранда Кер

Моделът на Victoria's Secret Миранда Кер и актьорът Орландо Блум се ожениха през 2010 г. 3 години по-късно двойката обяви раздялата си. Въпреки това, те все още са заедно доста често и този факт дори предизвика вълна от таблоидни спекулации за възможното им събиране.

5. Хайди Клум и Сийл

Хайди Клум и Сийл подновявали обетите си пред семейството и приятелите си през всяка година от брака си. Въпреки това се развеждат, но успяват да останат добри приятели. 

6. Деми Мур и Брус Уилис

Може би заради 3-те си деца или дългия им брак (около 15 години) Брус и Деми успяха да останат добри приятели. Изглежда, че бившите съпрузи вече са доста близки.

7. Рийз Уидърспун и Райън Филип

Бракът на актьорите продължи около 5 години. Рийз и Райън имат 2 деца, Ава и Дийкън, и се разбират доста добре. Изглежда, че двойката е измислила как да поддържа добри отношения и продължава да отглежда децата си в мир и хармония.

8. Гуинет Полтроу и Крис Мартин

Гуинет и Крис бяха женени малко повече от 10 години. Двойката има 2 деца. Те нарекоха раздялата си "съзнателно разделяне" и изглежда, че не лъжат, защото тези двамата често се виждат, говорят си и се забавляват.

9. Камерън Диас и Джъстин Тимбърлейк

Камерън Диас и Джъстин Тимбърлейк се срещат 4 години, преди да обявят раздялата си. И все пак двамата се съгласиха да играят във филма "Лош учител", където и двамата имаха главни роли и се чувстваха доста комфортно да работят заедно. Освен това Диас казва, че тя и Джъстин все още са добри приятели.

10. Ема Стоун и Андрю Гарфийлд

Раздялата на тази двойка беше през 2015 г., след 4-годишна връзка, но те все още поддържат отношенията си. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!



0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay