Има ли перфектен 'годежен' маникюр?

Едно от най-сладките неща, които виждаме в социалните мрежи, е обявяването на годеж. Освен пръстена, което разбира се е най-важното, обикновено на тези снимки обръщаме внимание и на маникюра. 

Всяка жена иска да има добре оформени и красиво лакирани нокти, когато нейният любим зададе важния въпрос. Но какъв трябва да бъде този маникюр? Изборът е изцяло ваш! 

Макар че обикновено предложението за брак е изненадващо, добре е да поддържате ноктите си в добро състояние, когато усетите, че моментът наближава. Просто изберете любимия си цвят, дизайн или форма. Всичко трябва да зависи от вас и вашите предпочитания.

Въпреки това, ако искате експертни съвети как да направите своя 'годежен' маникюр, има няколко насоки, които можете да следвате. Можете да изберете класически френски маникюр, светло розов или всеки неутрален цвят, който ще допълва перфектно вашия годежен пръстен. 

Можете да си направите и годежен маникюр, който е в унисон със сезона. Например през пролетта или лятото можете да изберете светло лилав вариант, а за есента и зимата можете дори да изберете маникюр с хром ефект. 

Червеният маникюр е друг добър вариант, а какъвто и цвят да изберете, можете да помислите за някакъв детайл на безименния пръст, като малко сърчице или камъче. 

Независимо дали сте любител на 'домашния' маникюр или посещавате маникюрист по строг график, има няколко неща, които трябва да имате предвид, когато става въпрос за вашите годежни нокти. 

Първо, винаги трябва да се започне с почистване и оформяне на ноктите. Този процес трябва да включва пилене, полиране и почистване на вашите кожички – всички стъпки, необходими за всеки маникюр. Ако изберете по-сложна техника, например, тя ще включва също използване на грунд и дехидратор и подготовка както на ноктите, така и на върховете чрез леко нараняване на повърхността на ноктите. 

След като сте подготвили правилно ноктите си, нанесете предпочитания от вас цвят както обикновено. 

Ето няколко идеи за 'годежен' маникюр: 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay