Cimo Frankel: Турнето на Армин Ван Бюрен "Embrace" вдъхновява хората да бъдат по-силни

Музикантът ще участва в шоуто на 17 септември

Cimo Frankel: Турнето на Армин Ван Бюрен "Embrace" вдъхновява хората да бъдат по-силни

На 17 септември, денят на София, можете да си направите прекрасен подарък, като отидете на грандиозното шоу на Армин Ван Бюрен "Armin Only Embrace". Концертът,с участието на певеца Cimo Frankel, ще се проведе в Зала Арена Армеец с начален час 21 ч. По този повод ние се свързахме с него. Ето какво ни сподели той.

Здравей, Cimo! Как се чувстваш от факта, че ще участваш в  грандиозния концерт на Армин Ван Бюрен?

Смятам, че е удивително! Самото шоу е наистина страхотно в сравнение с всеки друг концерт от този вид. Да бъда част от това е просто чудесно. Освен, че прави страхотно шоу, Армин наистина успява да накара екипа си да се почувства като едно цяло.

Вие имате общо парче с него - "Strong ones”, много мелодична и готина песен. Какво е усещането да пееш с музикант от такава световна величина?

Първоначално написах тази песен за да вдъхновя хората да бъдат по-силни и по-добри и да се държат заедно, когато преминават през трудни времена. Турнето "Embrace” изразява същата тази идея. Да мога да споделя това послание, заедно с Армин е нещо голямо, но същевременно естествено.

В началото на тази година излезе и първото ти самостоятелно парче "Too much in love”. Стремиш се към солова кариера, защо?

Не всяка песен, която правя може да бъде предадена от друг изпълнител. Мисля че, когато пишеш от сърце и понякога, (вдъхновен) от определено чувство, е трудно някой друг да сподели това усещане и да изпълни твоята песен по начина, по който трябва. Освен това обичам пеенето също толкова, колкото и писането.

Cimo Frankel: Турнето на Армин Ван Бюрен "Embrace" вдъхновява хората да бъдат по-силни

 

 

Ти също така си участвал в написването и продуцирането на хита "Sex” на Kriss Kross Amsterdam & Cheat Codes. Предстоят ли да излязат още нови хитове?

Скоро ще излезе нова песен с Kriss Kross Amsterdam. Също така участвам в написването и продуцирането на новата песен на Zaeden.

Какво означава музиката за теб?

Музиката означава много за мен, тя е едно от малкото неща, освен наркотиците, които могат моментално да повлияят нечии емоции. Тя може да те накара да се чувстваш щастлив, тъжен или уверен. Чувствам се добре, когато успея да накарам някой друг да се чувства добре.

Знаеш ли нещо за България и какви са ти очакванията за нас?

Никога не съм бил в България преди, но мисля, че е красива страна. От училище помня, че София е красив стар град с високи сгради и много паркове. Мисля, че времето тук в момента е наистина чудесно, или поне се надявам да е така. Също така съм чел, че България е известна с планините си и с Черно Море. Но има много какво да науча за България!

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay