Веси Попова за новата си песен, възстановяването след бременност и радостта от майчинството

Тук ще видим новия секси видеоклип на певицата и ще разберем от самата нея с какъв режим е успяла да възстанови прекрасната си фигура само 8 месеца след раждането

Неведнъж сме ви срещали с Веселина Попова. Тя е толкова красива и мила, че винаги ни е изключително приятно да си поговорим с нея професионално, за успехите в кариерата ѝ, а също и по женски, на всякакви теми.

Миналата година представихме интервю с Веси по повод излизането на дебютното ѝ парче - "Винаги мога". След това обаче ѝ се наложи да слезе за малко както от музикалната сцена, така и от екран. Не сме забравили, че Веси изпълняваше ролята на чаровната секретарка Деси от "Столичани в повече". Причината да изчезне така внезапно от сериала всъщност е прекрасна - Веси беше бременна с първия си син Никола. Снимки на малкия сладур с щастливите мама и татко (моделът и бизнесмен Александър Беседин) сме ви показвали тук.

Сега обаче Нико е вече на осем месеца, а красивата му майка е възвърнала напълно сексапилната си форма и е готова за работа. Вчера се състоя промоцията на новата ѝ песен - "Under My Skin". Точно както очаквахме, парчето ни хареса наистина много. Настроението в музиката, текста и видеоклипа към тях е свежо, лятно, секси - точно каквото ни трябва през юли!

 

Още снимки от промоцията, заедно с кадри от готиния видеоклип, можете да разгледате в нашата галерия.

"Under My Skin" e проект, реализиран съвместно с DJ Mascota. Но нека оставим самата Веси Попова да ни разкаже подробности за новата песен, за това с какви диети и упражнения е успяла да влезе във форма толкова бързо и как съумява да съчетава успешно майчинството с работата.   

Новата ти песен се казва "Under My Skin". Какво е успяло да ти влезе под кожата? 

В парчето се пее за лятно влюбване, но ако трябва да кажа какво наистина е успяло да ми влезе под кожата в живота, това е синът ми Никола.

След малко ще ни разкажеш повече и за него. Нека първо се върнем малко назад в музикалното ти развитие. Миналата година излезе дебютното ти парче "Винаги мога". За разлика от "Under My Skin", то беше на български и с поп звучене, а сега ни представяш хаус. Очевидно ще радваш музикалните фенове с разнообразни проекти. Какво да очакваме занапред? 
Имам идеи за много и различни проекти, свързани с поп, хаус и R&B музиката, но не искам да говоря предварително. Не че съм суеверна - просто предпочитам да говоря за нещата, когато вече са факт.

Как решихте да реализирате съвместен проект с DJ Mascota? 
С Миро работим заедно от 3 години. Правехме предимно клубни участия. В един момент решихме, че е време да измислим и нещо авторско заедно.

Веси Попова за новата си песен, възстановяването след бременност и радостта от майчинството Веси Попова и DJ Mascota в клипа на "Under My Skin"
Мислила ли си по въпроса да направиш и дует с някого? 
Аз съм отворена към различни проекти. Определено бих направила общо парче с друг изпълнител, но досега не съм мислила за конкретни имена. Може би с някой рапър!

Трудно е да пробиеш в музикалния бизнес в България, ако нямаш солиден продуцент зад гърба си. Ти работиш сама. Как успяваш да намериш необходимото финансиране за записите и клиповете?
Отстрани сигурно изглежда доста лесно, но не е така. Всичко е упорство и постоянство. Ако сам финансираш проектите си, не можеш да бъдеш прекалено продуктивен. Когато започнах да се занимавам с музика, не познавах никого. Дойдох от друг град и ми се налагаше да се оправям сама с всичко, да градя професионални контакти, приятелства... Всичко.

Веси, ти стана майка само преди 8 месеца, а вече си в перфектна форма. Не се ли отрази бременността на фигурата ти? 
Няма бременност, която да не се отразява - тялото претърпява драстични промени. Малко са облагодетелстваните от природата жени, на които по нищо да не им личи след това. Останалите поправяме щетите с много спорт и правилно хранене.

Ще ни разкажеш ли какъв беше точният режим, който ти помогна да се възстановиш толкова бързо? 
Истината е, че веднага след раждането започнах да тренирам. Всеки ден. В началото желаният ефект не идваше толкова бързо, колкото ми се искаше. В такъв момент, когато полага наистина много усилия, а нищо не се получава, човек лесно може да се откаже. Но аз реших твърдо, че не искам да си купувам нови дрехи в по-голям размер - исках да си вляза в моите!

Всяка сутрин правя час-час и половина на велоергометъра, няколко серии коремни преси и клекове. Понякога кардио, тае-бо... Рядко успявам да отида до залата, защото няма кой да гледа малкия. Затова правя всичко, което може да бъде направено в домашни условия.

Естествено, диетата е много важна - внимавам с вредните храни и с вредните количества.

Веси Попова за новата си песен, възстановяването след бременност и радостта от майчинството
Има ли някакви допълнителни съвети за красотата на една мама, които би могла да споделиш с читателките на Jenite.bg? 
Грижите трябва да започнат преди бременността. Аз лично подготвих кожата си за това, което я очаква. Редовно се мажех с различни масла, козметични продукти или дори с бебешко олио, за да се повиши еластичността. По време на бременността също използвах подходящи продукти. В резултат нямам следи по кожата си, а това е най-важната част. Килограми се свалят, но кожата не се възстановява.

И все пак, за да бъде една жена красива, най-важното според мен е да е щастлива, обичана, самоуверена и в мир със себе си.

Как ти се отразява майчинството психологически? Чувстваш ли се много променена и в каква насока? 
Добре ми се отразява! Променя целия ти живот, приоритетите, мирогледа - всичко.

Как успяваш да съчетаеш грижите за малко дете с професионалните ангажименти? 
Засега успявам да ги съчетавам. Александър много ми помага. Гледат се двамата, докато аз съм на участие. Като цяло ми се налага да отсъствам за не повече от 2-3 часа, и то във времето, в което Никола спи. Така че той дори не разбира, че мама я е нямало.

Работиш, гледаш си малкия Нико, изглеждаш великолепно... Остава ли ти време за домакинска работа, или очакваш някой друг да я свърши? 
Няма кой да ми я свърши. Старая се и се надявам, че успявам да бъда добра майка, съпруга, домакиня и в същото време да работя и да се развивам.

Работата ми изисква да изглеждам добре. А и аз смата не можех да се примиря с излишните килограми. А и с такъв мъж до мен не мога да си позволя да не съм във форма - все пак трябва да си отиваме!

Как си разпределяте задълженията вкъщи? 
Както в повечето български семейства, по-голямата част от домашните задължения се пада на жената. Но не се оплаквам. Той ми помага често с детето, понякога готви. Пък и мъжете си имат специфични задължения - половината мебели вкъщи са правени от него. Прекрасен ми е мъжът! 

Веси Попова за новата си песен, възстановяването след бременност и радостта от майчинството Малкият Нико и татко му, Александър Беседин, също бяха дошли на промоцията на "Under My Skin".
Планирате ли Нико скоро да си има братче или сестричка? 
Със сигурност искаме поне още едно дете, но не бързаме. Всичко с времето си.

Ще те гледаме ли пак в "Столичани в повече"? 
Надявам се. Пропуснах два сезона покрай бременността, но вече съм във форма и готова за работа.

Освен на музикалната сцена, мислиш ли и занапред да продължаваш да се изявяваш като актриса? 
Да, стига да имам такива предложения.

След работата по песента и клипа, вероятно ти трябва почивка. Как планираш да релаксираш? 
Лятото също ще имам доста работа, доста участия. Но смятам да съчетая нещата и покрай участията на морето да си почина няколко дни. По-сериозна почивка мога да си позволя чак есента. Вече сме направили резервация за Канарските острови, Тенерифе. Мислим да изкараме там поне една седмица. Сигурно на детето ще му е интересно - той сега опознава света около себе си и всичко му е интересно.

Какво си пожелаваш в личен и професионален план?   
В личен план имам всичко, което съм си пожелавала - двамата ми любими мъже са до мен. Пожелавам си само здраве. А в професионален план винаги има какво да се желае. Пожелавам си парчето ни с DJ Mascota да се хареса на хората. Пожелавам си да задействам следващия проект в най-скоро време. Пожелавам си високи цели и упоритост, за да ги постигам.

Ние също от сърце пожелаваме на Веси всичко това! Благодарим ѝ за настроението в "Under My Skin" и за всички чаровни усмивки, които ни подари.

Ако искате да продължаваме да ви срещаме с готините и можещите млади хора в България, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!

17 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



20
Не е посочен 12.07.2013|09:41
Колко е готина, а роди наскоро
19
Не е посочен 11.07.2013|18:24
И с музика се занимава, ама май от скоро.
18
Не е посочен 11.07.2013|18:24
Пее добре, ама са заложили на прекалено комерсиална музика
17
Не е посочен 11.07.2013|18:23
Парчето обаче не е лошо. Така лятно хитче, добре е;)
16
Не е посочен 11.07.2013|18:21
Готина мацка, но не ми харесват песните й
15
Не е посочен 11.07.2013|18:21
Не знам как го правят това с веднага тренировките след раждане, на мен ми се вижда леко невъзможно.
14
Не е посочен 11.07.2013|18:21
Много бързо се е възтановила. Интересно, как точно след раждането е започнала да тренира? Ами детето, кой го е гледал?
13
Не е посочен 11.07.2013|15:41
Тази песен и 100 пъти да я чуя, пак няма да я запомня.
12
Не е посочен 11.07.2013|12:56
Тя не пееше ли хип-хоп преди това? Сега нещо се е насочила към стила на Алекс Раева.
11
Не е посочен 11.07.2013|12:42
Симпатично момиче!
10
Не е посочен 11.07.2013|12:27
Честно казано, не издържах да го чуя това парче до края!
9
Не е посочен 11.07.2013|12:01
Аз нямах представа, че тя се занимава с музика.
8
Не е посочен 11.07.2013|11:25
много хубаво семейство,много щастливи изглеждат,дано и занапред да е така
7
Не е посочен 11.07.2013|11:12
дали ще успява да си гледа невръстното дете с тази кариера
6
Не е посочен 11.07.2013|10:53
Клипът е много хубав, а Веси наистина изглежда много добре, бързо е успяла да се възстанови след раждането, сигурно и е коствало много усилия.
5
Не е посочен 11.07.2013|10:51
аз скоро видях нейна песен и много се учудих
4
Не е посочен 11.07.2013|09:46
Много интересно интервю, изглежда добре момичето спор няма.
3
Не е посочен 11.07.2013|09:05
и аз искам да ида да почивам на канарските острови ха ха ха а хаха :Р
2
Не е посочен 11.07.2013|08:42
Не знаех,че и тя се изживява като певица,ама то се оказа,че в България всеки втори пее ;)
1
Не е посочен 11.07.2013|07:48
Много хубаво интервю. Веси изглежда страхотно, не си личи че е раждала
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay