Илияно: През новата година ще ходим с изрусени вежди и много руж

Новата година наближава, а с нея идват и новите актуални тенденции в грима. Наш гост бе страхотният и провокативен гримьор Илияно, който сподели с нас на какъв грим трябва да заложим през 2023 г. и кои известни личности са минавали през ръцете му!

Илияно, изключително много се радваме, че си наш гост! Напоследък видяхме доста странни TikTok тенденции, в които изглеждаме, сякаш сме плакали. Навлиза ли това в Бълагрия?

Това е нова тенденция, която ще влезе през следващата година. Аз се снабдявам с информация за новите трендове от сп. Bazaar. Това, за което говорите е грим тип сатенена кожа, но не вярвам, че ще бъде приложимо във всекидневието. Говорим обратното на матовата кожа - ще лъщим. Не харесвам матова кожа, а glowy ефетка, така че много се радвам за тази тендения.

Смятам, че хайлайтърът ще се завърне, но не само върху скулите, но и по цялото лице. Не съм сигурен как ще изглежда върху хора с по-мазна кожа, но пък матовата продължава да бъде тенденцията абсолютно винаги.

Как ще подчертаваме скулите?

Ефектът "Грим без грим" продължава да е актуален. Но вместо контур, ще изплзваме на руж и доста сенки. Най-актуалният руж в момента е Orgasm на NARS. Смятам, че този тип продукти отиват на всеки, единствено не съм сигурен как точно ще стои на по-тъмна кожа. Кремообразните продукти все повече навлизат като тенденция, дори и в контура. Ще наблегнем на максимално натуралната визия.

Какво да очакваме от веждите?

Не смятам, че тънките вежди, които Doja cat налага ще бъдат новата тенденция. Има хора, които ги харесват и им отива. Но някои от тях си създават проблеми като посещават недостатъчно добри професионалисти по микроблейдинг. Аз много обичам сапунените вежди, които остават и през следващата година. Другото, което наблюдавам е една вежда, без каквото и да било обезкосмяване. Но отново не смятам, че ще навлезе във всекидневието.

Залагаме на сенките?

Да, определено те ще бъдат по-силни за сметка на лицето. Ще имаме синьо, лилаво, металически сенки. Аз имам смели клиентки, които смятам, че биха приложили тази визия навън. Но да се върнем на веждите - изрусените вежди ще бъдат наистина актуални, дори аз бих изпробвал тази тенденция. Ако не сте сигурни дали искате да се изрусите, можете да използвате коректор, за да придобиете представа как ще изглеждате и дали ви отива.

Кремообразните продукти все още ли стресират дамите с по-мазна кожа?

Не смятам, че това е проблемен продукт при мазна кожа. Може да се фиксира чрез бейкинг и не би трябвало да има никакъв проблем. Тази техника отдавна отстъпи, но аз продължавам да я прилагам.

Как се реши да направиш YouTube канал?

Платформата не ми е непозната. Занимавам се с всеки аспект от създаването на видеата - сам снимам и обработвам.

Ще има ли очна линия?

Всъщност очната линия не е за всяко око и това е причината не всеки да се справя с нея. В момента тя се прави в различни цветове. Графичната очна линия е все по-популярна и все повече мои клиентки я избират за своята визия.

Какви ще бъдат тенденциите в червилата?

На мен лично не ми харесват трендовете за следващата година. Това са неонови цветове и ярко червено. Няма да са матови. Червеното червило ще бъде актуално заедно с гланц. Аз лично съм скаран с червения цвят. Идва ми народно, сякаш ще се хващаме на хорото. Дори се опитвам да разубедя Джулиана Гани, когато иска червено, убеждавайки я, че е нетрайно и неподходящо.

Кога се заражда интересът на Илияно към грима и кои знаменитости е гримирал? Склонни ли са попфолк певиците да експериментират с неонови цветове? Среща ли хейт в мрежата и как се справя с него? Гледайте!


1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay