Класика и сексапил от Лондон

Емили Блънт е красива, стилна и има убийствен британски акцент

Класика и сексапил от Лондон

Емили Блънт е британска актриса, която познаваме най-вече от ролята ѝ на секретарката Емили във филма "Дяволът носи Prada". В новия брой на американското списание Manhattan тя споделя малко повече за себе си - спомени от детството, брак и бъдещи планове.

29-годишната актриса е в главната роля във филма Your Sister's Sister, който в края на миналата година бе показан за пръв път на Интернационалния филмов фестивал в Торонто, а този месец ще направи премиера в кината в Щатите, Ирландия и Англия.

Емили е израснала в Роухемптън, Лондон, в семейството на учителка по английски език (и бивша актриса) и юрист. Пред списанието разказва, че е имала детство, за което си спомня с радост:

"Бях много досадна приятелка, която не биваше да ходи на гости с преспиване. Обичах да се будя в 5 сутринта и да се преструвам, че стаята гори."

Актрисата прави първите си стъпки в киното през 2003 година, но получава световна слава през 2006, когато се превъплъщава в съименничката си Емили - асистентка на "дяволът, който носи Prada" Миранда Пристли. Там влиза в ролята на надменна и луда по модата секретарка, свикнала да осъжда всичко и всеки, освен шефката си. Разбира се, както често се случва, в края на лентата вече е променила мирогледа си. Донякъде.

През 2010 година Блънт се омъжва за актьора Джон Красински, но не обича да говори за това. Не защото не е щастлива, а защото предпочита да държи личния си живот далеч от медиите.

Пред американското издание казва: "Всичко, което мога да споделя, е, че съм благословена. Всичко е прекрасно, а аз се чувствам много щастлива. Искаме да имаме деца, но още не сме решили кога. И двамата сме от големи семейства и определено искаме да си създадем нещо подобно, което да бъде само наше".

Надяваме се скоро да можем да гледаме новия ѝ филм и у нас. Също така ѝ пожелаваме да открие, че е настъпило перфектното време да увеличи семейството си. Защото децата са най-големият възможен дар.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 16.01.2014|16:28
Много е готина, страшно я харесвам Емили Блънт. Гледайте с нея филма "Младата Виктория".
2
Не е посочен 18.06.2012|17:13
Класа!
1
Не е посочен 18.06.2012|13:21
Страхотна мацка със страхотна!!! рокля!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay