Славина Думбaлска: "Хората са шокирани от новата ми песен!"

Славина Думбaлска: "Хората са шокирани от новата ми песен!"

Провокативната Славина Думбaлска отново взриви мрежата, но този път се потопи изцяло в средите на попфолка. Затова я поканихме при нас за втори път и е впуснахме във вълнуващ разговор. Какво ѝ донесе тази промяна, как реагираха феновете ѝ на кои фолк певици би искала да прилича ще разберете в следващите редове!

Здравей, Славина! Как се чувстваш, след като пусна новата си песен?

Много бързо вървим напред, с много хъс поемаме нови пътища! Втората песен е много по-различна от първата. Това беше и целият маркетинг около нея. Хората не го очакваха, бяха много шокирани и изумени от уменията ми. Започнаха да ме намират хора, които досега не са чували за мен, тъй като това си е попфолк проект.

Как е в дебрите на попфолка и каква е разликата с предишната песен?

Чувствам се много не намясто и неподготвена, но и много развълнувана. Винаги мога да надграждам. Сякаш започвам нова глава от живота си!

А имаш ли любима попфолк певица?

Имам много приятелки в тази индустрията. Любимки са ми алфите - Лидия, Симона и Десита. Със Симона съм си много близка и я виждам повече като приятелка. Най-любимата ми чалга певица винаги е била Лидия. А от по-старото поколение - когато бях малка се възхищавах на Гергана. Сега смятам, че най-висока топка за Преслава и Галена.

По какво си приличаш с тях и какви разлики намираш?

Оприличавам се по много малко неща с тях. Определено все още нямам опита да достигна това ниво. В момента много ги имитирам като звучене, за да се науча. Убедена съм, че ще намеря нужното звучене.

Коя попфолк песен би искала да изпълниш?

Песента "Грешници” на Лидия. Това е любимата ми песен. За мен тя е религия. Нямах търпение да отида в студиото и да запиша кавър.

Разкажи ни за снимачния процес и за мъжете в клипа.

Беше много забавно, защото камерата се въртеше, а аз трябваше да правя почти едни и същи пози през цялото време. Понякога леко ги блъсках, един от тях без да иска ме опипа. Заедно с режисьорите избрахме мъжете и се получи разнообразие от различни типове. За мен беше най-важно да се предаде посланието, че мъжете са различни, но никой от тях не може да ме има. Най-трудна ми беше самостоятелната сцена с мъжа, защото трябваше да докарам определен тип сексапил. Но накрая именно тя се получи най-любимата ми в клипа.

Навлезе ли вече в драмата на попфолк средите?

Все още не съм се сблъскала с никакъв негативизъм. Винаги има хейт коментари, но все още не съм срещала никакви проблеми. Моите приятели в индустрията са изключително подкрепящи и винаги биха ми казали, ако нещо не е ок. Диона беше коментирала, че много ѝ харесва песента.

Ти си изключително естествена и непринудена на фона на останалите попфолк изпълнителки. Би ли променила нещо по себе си?

Според мен няма нищо лошо да искаш да се промениш. Аз смятам, че давам пример за това, че можеш да изглеждаш както си изглеждаш. Младите последователки, които ме гледат  трябва да знаят, че не е нужно да си перфектен. Не знам дали бих променила нещо - никога не казвам никога!

Къде седят мъжете на сцената на Славина, на кои известни певици я оприличават нейните фенове и как отговори на нашите пикантни въпроси в играта Съм/Не съм гледайте в нашето ново видео!

***

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay